- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
jaaa
azthittem valami bevált dologról van szó.
így most hiába izgattál fel
(must have 233MHZ fsb!!!)
lépek kreszre -
g4dg3t
senior tag
Amikor 'felfedeztek' a modot akkor meg TBredekkel probalkoztak...ott az volt a nyero ha 166rol 133ra tettek. Sajna desktop bartonokrol nem olvastam...de a mobil barciknal az a nyero ha 133rol 200ra teszik (talan desktopnal is ez a kovetendo).
-
Esmein
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
lehet hogy megy dualt, de amilyen az nforce2 dual kezelése lehet hogy nem megy 200 fölött, sztem örülhet hogy mennek egyáltalán
Teljesen kiszámíthatatlan dolgok történnek két külön modul esetében.
nekem 2*266-os ram ment 280-at dualban egyik winbond másik v-data, mindezt 220-as fsb mellett visszaosztva. De nem jelenti azt hogy ennek mindig igy kell lennie.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
A mostani 8RDA+ok vszeg tenyleg szeriahibasok sajna.

Amugy nincs azon meglepo, hogy mennek dualban azok a ramok. Nekem is ment mar Kingston es Corsair es Samsung dualban barhogy kevertem oket (4modul, amibol 3 333-as, 1 400-as volt). -
Esmein
nagyúr
-
g4dg3t
senior tag
-
robekri
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
robekri
addikt
-
robekri
addikt
Nem mondod, hogy a gém a lap miatt megy ki 200 fölött a prime meg hibátlan?????

Nekem ez rev 1.1 és nem mai darab!
Üdv.:Robe
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
vagy csak simán szériahibások a mostani 8rda+-ok ? ... Én egy 8rda3-mal nem tudtam csak 190-et elérni.
Egyébként meg nem 200nál van a vízválasztó hogy mennek a gamek vagy nem, hanem lapfüggő, ha nálad 200, az gáz
-
robekri
addikt
Lehet, hogy ez lesz a gáz!

Egyik ramom KHX 2,2,2,6 a másik XMS 2.5,3,3,6, de nem győzöm hangsújozni a 220-es FSB 2,3,3,6-on 2,9V-on 4h hibátlan memória teszt!
Kipróbálom mindenképp!
Üdv.:Robe -
g4dg3t
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
Toness
őstag
Hali, én kiszedtem a dual channelből a ramokat és 1db-ot hajtok a különálló slotban, most nem lépnek ki a játékok. Lehet hogy a chipset nem szereti 200FSB fölött a dual channelt?
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
Akkor még sem vanok lámer!

Ok akkor ezt nyomatom!
De kétlem hogy ettől majd a gamék 200 FSB fölött hasítanának! Pedig prime hibátlan!

rup1u5
nagyúr
8rda4729 az gyari bios nem? Itt pont az L12 mod lenne a lenyeg az meg csak moddolt biosokban van (mint pl a Merlin fele TaiPan bios)...erdemes kiprobalni...szerencsed van hogy Merlin csinalt a lapodhoz...sajna 8RDA3i-hez meg nincs (pechemre)

Bővebben: linkSzeva
mi ez az L12 mod?
valami szorzómahina? -
g4dg3t
senior tag
Bocs az értetlenkedésért, de melyiket?
ez van a 8RDA+_TaiPan_0.1_EB_Bpl_3.09_26.01.05.rar-ban
8RDA+ Source Code (alkönyvtár, benne)
Romsip [EB]
Original.bin
Nvidia Bpl 3.09.bpl
és a 8RDA4729.BIN a gyökérben!
Mit, hogyan?
Azt tudom, hogy a lemezen csak egy bin filenak kell lenni és alt-f2 BIOS-nál, de itt mit hova??
Üdv.:RobeJa bocs...elobb nem neztem a RAR tartalmat...nem gondoltam volna hogy Merlin ugyanazt a filenevet adja a moddoltnak mint az eredetinek.
Tehat a RAR gyokereben levo 8RDA4729.BIN-t kell flashelned!
Sorry ha megkavartalak vele
-
Esmein
nagyúr
-
robekri
addikt
8rda4729 az gyari bios nem? Itt pont az L12 mod lenne a lenyeg az meg csak moddolt biosokban van (mint pl a Merlin fele TaiPan bios)...erdemes kiprobalni...szerencsed van hogy Merlin csinalt a lapodhoz...sajna 8RDA3i-hez meg nincs (pechemre)

Bővebben: linkBocs az értetlenkedésért, de melyiket?
ez van a 8RDA+_TaiPan_0.1_EB_Bpl_3.09_26.01.05.rar-ban
8RDA+ Source Code (alkönyvtár, benne)
Romsip [EB]
Original.bin
Nvidia Bpl 3.09.bpl
és a 8RDA4729.BIN a gyökérben!
Mit, hogyan?
Azt tudom, hogy a lemezen csak egy bin filenak kell lenni és alt-f2 BIOS-nál, de itt mit hova??
g4dg3t
senior tag

Bővebben: link -
robekri
addikt
-
g4dg3t
senior tag
-
Toness
őstag
-
g4dg3t
senior tag
A gepem 99%-ban 220x11-en hajtom, a maradek 1%-ban meg feljebb
Nem vagyok egy HC gamer de soha semmilyen stabilitas gondom nem volt! (VCore: 1.7V / VDD: 1.6V) -
robekri
addikt
nekem nem volt gond a magas fsb-vel.

lanpartyn ment a gépem folyamatosan 12-14 órákat 11*230-as beállítással szinkronban. nem indult újra, nem lépett ki egyetlen játék sem. pedig ha valamikor sokat játszottam, hát az a lanpartyn volt.
Robekri: nálad meg főleg nem értem, hisz nekem is 8rda+ lapom volt.Nyomjad már a LOTR:me-t 1-2 óráig légyszi!
Amúgy prime ment 3-4 h-t hibátlanul! Vazza meg!!!
zsoltee10
addikt
nekem nem volt gond a magas fsb-vel.

lanpartyn ment a gépem folyamatosan 12-14 órákat 11*230-as beállítással szinkronban. nem indult újra, nem lépett ki egyetlen játék sem. pedig ha valamikor sokat játszottam, hát az a lanpartyn volt.
Robekri: nálad meg főleg nem értem, hisz nekem is 8rda+ lapom volt. -
Toness
őstag
-
G@ben
addikt
Az kemény! A 291-es fsb nem semmi. Mennyi volt a VDD?
Végülis lehet 266-os, de ahhoz már tényleg szerencse kell.
-
Toness
őstag
-
G@ben
addikt
-
robekri
addikt
-
Toness
őstag
-
Toness
őstag
-
G@ben
addikt
-
Esmein
nagyúr
Akkor valami gáz van mert én egy sz*ros ga7vt600-al nyomtam 210-es fsbn, és az csak egy kt600-as lap

-
Toness
őstag
de tényleg nem megy semmi játék 200fsb fölött 3óránál tovább, LAN-on kilépett állandóan mindenből, visszaraktam 200-ra és 10órát jáccottam folyamatban, egyébként a prime az hibátlanul futott több órát 230-on is
-
Esmein
nagyúr
Ez hülyeség, van olyan hogy 3d instabilitás, de az már elég magas fsbn jön be. Sztem 220-230ig tutira fel lehet húzni, hogy 3d stable is maradjon. Maradjatok már a hülyeségekkel

-
Toness
őstag
tegnap árult valaki a hw piacon egy barcit amit 266FSB-vel hajtott (533) ~1évig állítása szerint, kíváncsi lennék hogy tudott-e játszani vele.
-
G@ben
addikt
-
Toness
őstag
Nekem itt pihennek az 500MHz-es kingmax hardcore ramok és nem vehetem hasznukat játék közben

-
G@ben
addikt
Gondolom lockos a Bartonod, különben 12x esetleg 12,5x200-on menne, nem 11x200-on, igaz?
Most, hogy mondjátok, nem is biztos, hogy veszek jó kis tuningramokat, hanem hagyom a 400-asokat, mert elég az.
Ez a probléma sok embernél előjött vagy csak 1-2-nél? -
Toness
őstag
-
robekri
addikt
Így van minden megy!
Mindenféle tesztek, prime FPU teszt , memoria teszt csak a gammák nem!
Én is 225-ről visszalépek 200-ra!
Azért nem mindegy, hogy 11*225 vagy 11*200!
Toness
őstag
Élesszünk!
A gammák kiugranak 200FSB fölött közben prime 225-ös FSB-vel szalad 3-4 órát 1,7 V-al 1.9 VDD-vel!
Kiugrik LOTR:me, hl2, snooker 2004
Faszom bele! Csak arcra jó az FSB hajsza, írták többen is ugyanezt a jelenséget!
Úgyhogy mindenki 200fsb-ig hajtson a fölött FÖLÖSLEGES!!!!!!!!!!!!!
Üdv.:Robepedig a 3dmarkok lefutnak vele és tényleg gyorsabb, több pontot ad, de valamiért a játékok nem szeretik, valami javítás csak van ehez, mert aki pl 260fsb-n is tudja hajtani az athlonxp-jét annak vissza kell tennie 200-ra hogy menjen?
-
robekri
addikt
Élesszünk!
A gammák kiugranak 200FSB fölött közben prime 225-ös FSB-vel szalad 3-4 órát 1,7 V-al 1.9 VDD-vel!
Kiugrik LOTR:me, hl2, snooker 2004
Faszom bele! Csak arcra jó az FSB hajsza, írták többen is ugyanezt a jelenséget!
Úgyhogy mindenki 200fsb-ig hajtson a fölött FÖLÖSLEGES!!!!!!!!!!!!!
rup1u5
nagyúr
nekem +ugynézki kezd összeomlani...
Bővebben: link -
g4dg3t
senior tag
Kezd osszeallni az ''uj'' rendszerem:
A proccos kapott egy Thermalright SLK-900U bordat egy 92mm-es SanyoDenki ventivel. A max amit stabilan elertem: 232x11=2552MHz. 232-es FSB felett mar vszeg a lapom nem birja...szal a proccban meg lehet egy keves tartalek
-
robekri
addikt
-
rup1u5
nagyúr
-
robekri
addikt
-
rup1u5
nagyúr
eljutottam 230*11ig 1.75v-on. igaz a nyitott ablak alá kellett tennem a gépet levett oldallappal mert ehez már kevés a falconrock2
-
robekri
addikt
Nálam:
11*215 a stabil duálban 2,2,2,5-tel! 1,6V-al!
Nem ugrál ki a LOTR új része stb....
rup1u5
nagyúr
Ok akkor maj ki fogom probálni hamarosan

Superrock amugy 4250-öt forog , sztem egész jo
De ha nem lesz jo akko zalmant vegyek vagy mit?
Egy olyan vizhütés ami gépben zajlik le tehát nem megy ki semmi akváriumba meg kerti tóba azt h lehet megoldani?Neten vmi leirás erre vonatkozoan találhato?Miket kell hozzá venni??Vízhűtéshez nem értek. Drága meg körülményes.
De találsz vízhűtéses topikot ha komolyan érdekel a dolog. -
Deluxe00
senior tag
Ok akkor maj ki fogom probálni hamarosan

Superrock amugy 4250-öt forog , sztem egész jo
De ha nem lesz jo akko zalmant vegyek vagy mit?
Egy olyan vizhütés ami gépben zajlik le tehát nem megy ki semmi akváriumba meg kerti tóba azt h lehet megoldani?Neten vmi leirás erre vonatkozoan találhato?Miket kell hozzá venni?? -
rup1u5
nagyúr
-
tjhooker464
őstag
-
Deluxe00
senior tag
Láttam h itt vki 1.8 v-t adott a procinak Falconrock-al
én hajtok egy procit 2330-on superrockal 1.6 v-al akkor ha adok neki feszt elbirná a Superrock ha 1.6 v-n a proci hömérséklete játék után se megy 45 fölé?? -
rup1u5
nagyúr
Raktam fel MANTA biost és így már 225*11 de még tesztelni kell mert prime hibázik. Gondoltam ha lesz időm kirakom a gépet az erkélyre és adok a proccnak 1.9et aztán megnézem meddig jutok
az idő tökéletes hozzá a falconrock 2 meg kevéske már. -
Thom!
veterán
-
Thom!
veterán
nekem most házban a szűk keresztmetszet, Coolink tápegységben van egy 8cm-es venti kb. 25dBa vagy fölötte van, Zalmannak szinte no hangja
-
g4dg3t
senior tag
de ez csak is7 alaplapnál nem fér el....mert ott a vga is az átlagnál 1 pci foglalattal feljebb van...
Robekri: ha felragasztod a bordát és intel chipsetted van(amin kisebb a chip mint az amd proci magja) nem hinném,hogy elkezded feszegetni...hacsak nem egy új lapra is van pénzed ugyanis lejön a zalman de chipsettel együtt!!
Hat sajna sztem itt is gond lehet! En a deli hidra is nagy bordat akarok tenni...szal nem csak az NB a gond...

-
robekri
addikt
de ez csak is7 alaplapnál nem fér el....mert ott a vga is az átlagnál 1 pci foglalattal feljebb van...
Robekri: ha felragasztod a bordát és intel chipsetted van(amin kisebb a chip mint az amd proci magja) nem hinném,hogy elkezded feszegetni...hacsak nem egy új lapra is van pénzed ugyanis lejön a zalman de chipsettel együtt!!
ÓÓH Istenem

így félreértelmezni: egyszer történt véletlenül VAZZ!!
(csak dicsőítettem a 7000 al-cu-t)
Megy a prociventi természetesen
Én előbb bemértem
aztán hajlítottam! 
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
-
Janesz
őstag
-
robekri
addikt
én is egyszer szembesültem a ténnyel,hogy fűrészelnem kéne...de az kellemetlenebb volt ugyanis én már ráragasztottam a zalmant a lapra amikor raknám be a zalmanos vidkarit és csak nyomom,csak nyomom és érzem,hogy nem megy....bizony útban volt vagy 4-5 tüske a kék zalmanon....na akkor kicsit megriadta,de aztán urrá lettem a helyzeten....fogtam egy bika körömcsipeszt és nyissz-nyissz...
értiek ugye?? aztán már simán belement a vidkari is....
Nem kell ahhoz bika körömcsipesz, hanem egy bika kéz is elég!

robekri
addikt
-
Thom!
veterán
7db házveti épp nem mondható csendesek?
-
g4dg3t
senior tag
én is egyszer szembesültem a ténnyel,hogy fűrészelnem kéne...de az kellemetlenebb volt ugyanis én már ráragasztottam a zalmant a lapra amikor raknám be a zalmanos vidkarit és csak nyomom,csak nyomom és érzem,hogy nem megy....bizony útban volt vagy 4-5 tüske a kék zalmanon....na akkor kicsit megriadta,de aztán urrá lettem a helyzeten....fogtam egy bika körömcsipeszt és nyissz-nyissz...
Pont ezen gondolkodtam tegnap! Ha ragasztok a deli hidra egy nagyobb bordat akkor tuti nem fog elferni a VGA-n semmilyen nagyobb passziv hutes

-
Janesz
őstag
-
g4dg3t
senior tag
Nos nem hiszem el a hozzászólásokat!
Ugyanis kezdjetek el játszani 3d-s gémmel újraindul! Nekem egy egyszerű snooker2004 újraindult! Ekkor a gép 225-ös FSB-n(2,3,3,6-on betesztelve 5-ös teszt Memtesttel hibátlan) volt 1.8V-al! (faszomba) a vdd természetesen mindíg 1.9-en van!
Reggel teszteltem gépet! 228fsb-ig 2,3,3,6 időzítés! 230fsb-n még 2,4,4,8-on sem megy! Mielőtt még kérdeznétek miért nem cas 2,5 nos, mert a KHX ramom csak CAS 2-ben indul!
Úgyhogy az csak egy dolog, hogy feláll a winfos!
Letargiás jóreggelt!
Üdv.:Robe230x11 @ 1.775v Nalam orakon at hibatlanul Prime-olt...ami azert jobban megteheli a procit barmelyik game-nel!
-
g4dg3t
senior tag
Nekem 230 az Fsb, 1,6v vdd mellett

[Szerkesztve]Es? Nekem 235-ig birja 1.6v-on! De itt most pont arrol van szo hogy meg tobb kellene!
-
robekri
addikt
Nos nem hiszem el a hozzászólásokat!
Ugyanis kezdjetek el játszani 3d-s gémmel újraindul! Nekem egy egyszerű snooker2004 újraindult! Ekkor a gép 225-ös FSB-n(2,3,3,6-on betesztelve 5-ös teszt Memtesttel hibátlan) volt 1.8V-al! (faszomba) a vdd természetesen mindíg 1.9-en van!
Reggel teszteltem gépet! 228fsb-ig 2,3,3,6 időzítés! 230fsb-n még 2,4,4,8-on sem megy! Mielőtt még kérdeznétek miért nem cas 2,5 nos, mert a KHX ramom csak CAS 2-ben indul!
Úgyhogy az csak egy dolog, hogy feláll a winfos!
Letargiás jóreggelt!
zoty314
aktív tag
Én már múlt héten lefoglaltam nála.
Egyébként szerintem volt neki 5 is. 
Na, a proci szinkronban megy az Infineon ramommal (CL2,5-ön) 11x221 MHz-en.
Elég jó ramot fogtam ki, ez az Infi megy 400-on CL2-ben.
Tehát 2,4GHz 1,55-1,6V-on. (NF7-S miatt az intervallum)
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
-
zoty314
aktív tag
Na, nekem 2,4GHz 1,6V-on, 2,5GHz-en megy alapfesz.-en, de ott a prime hibát dob. Ezt viszont aszinkronban tudtam elérni, mivel most épp nincs tuningramom.
-
Overlocker
veterán
-
g4dg3t
senior tag
mindkettorol volt szo

NB32J az chipsethuto...tudod az amelyiket elso talinkor bizniceltunk
VDD fesz pedig a chipset feszultseget jelenti...nForce2nel alap 1.6v -
rup1u5
nagyúr
jaj!
megzavarodtam.
most procc vagy chipset hűtöről beszéltek?
robekri: linkeljél róla képet ha tudsz.
nahát.....és mi az a VDD?
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
nekem se fért el a zalman, de nekem a 8rda+ nem volt moddolva, a VDD 1,55V volt, szal nem melegedett vészesen.

Ha már ilyen topic van, akkor beírom ide, hogy az én Gab-féle proci mennyit ment.
3200+ órajelen 1,4V-n használtam, kevesebbet nem tudott adni a lap.
2530mhz-n 1,65V-n ment, futtattam tesztet 236-os fsb-vel 2,6ghz-n is 1,7V-n próbaképpen.
most, hogy a64-m van, össze tudom hasonlítani a teljesítményt.
nos, akkor nézzük:
metabench 2,6ghz-n bartonnal: 9649 pont. super pi 1M teszt 2,6ghz-n asszem 39s alatt futtott le, de ez nem biztos.
metabench A64 3000+ 2,4ghz-n 96xx pont, super pi 1M: 37s.
vagyis a 2,4ghz a64 a szintetikus tesztekben (3dmarkot nem néztem) veri a 2,6ghz bartont, de nem sokkal. alkamazások alatt persze jóval nagyobb lenne a különbség, mint ahogy fleSs tuning cikkjében is jól látható.
összességében nagyon jó cucc egy 2,5ghz barton, de egyáltalán nem bántam meg, hogy a64-t vettem. ktávolról sem melegszik annyira az a64, mint a barton.
-
robekri
addikt
-
robekri
addikt
-
g4dg3t
senior tag
-
g4dg3t
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
hogy néz ki az a zalman?
-
robekri
addikt
-
g4dg3t
senior tag
Így van ! Vazze lefűrészeltem csak fűrészlappal!! A kezemnek jól esett, de megy és kurvára jó!
Történt egyszer, hogy egy vezeték beleért a ventijébe nem ment, aztán csak lestem hogy alapon miért 50 fokos a proc? És láttam, hogy nem megy a venti!
Tehát passzívan is lehet használni csak szemből menjen rá valami kis levegő!
Üdv.:RobeLehet hogy nekem is inkabb Zalman kene a proccra
Csakhogy NB is kapjon friss levegot...
Szerzek egy qrva fureszt...albiban nincs
-
robekri
addikt
Várjuk a többi szerencsés jelentkezőt akinek van ilyen ''drágasága''!!
robekri
addikt
Így van ! Vazze lefűrészeltem csak fűrészlappal!! A kezemnek jól esett, de megy és kurvára jó!
Történt egyszer, hogy egy vezeték beleért a ventijébe nem ment, aztán csak lestem hogy alapon miért 50 fokos a proc? És láttam, hogy nem megy a venti!
Tehát passzívan is lehet használni csak szemből menjen rá valami kis levegő!
g4dg3t
senior tag
Jaaa 7000AlCu az vegulis huti az NB-t is...jut levego oda is boven

Felment a lapodra siman a Zalman? Vagy levagtad a klippet? Mert compatible list szerint a te lapod is ''Clip must be cut off to avoid interference'' ebbe a kategoriaba esik. -
robekri
addikt
-
Gab
őstag
szegény kis procik

-
robekri
addikt
-
g4dg3t
senior tag
Igazad van! Ne offoljunk

Szal 1.9v-n a VDD es eleg passzivan? Zsir!
Melyik zalman van rajt? NB47? -
robekri
addikt
Na az illetékesek sasoljanak ide!
Folytatva:
#g4dg3t :11x230 (egyenlőre)1.8V A VDD-m 1.9-en van passzív zalman hűtés az eredetije meg ráragasztva délire
!
29 fokos a lap a proc meg 40-45 között! A házam jó szellős 7db venti rajta figyel!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Star Wars rajongók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- Félkonfig! 5800X3D (2027.01-ig garis) - Asus B450f Strix Gaming - Hyperx Predator 32GB 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Silver MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0451AB)
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Többféle Apple Studio Display 5K - 2022 - 27% Áfás
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem vagyok egy HC gamer de soha semmilyen stabilitas gondom nem volt! (VCore: 1.7V / VDD: 1.6V)
Meg vidám is, mert egy kísértéssel kevesebb, így marad pénzem. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)