Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Remek program valóban,méltánytalanul kevesen használják,a sok ostoba hírterjesztőnek köszönhetően,felteszik,leveszik pár óra az egész de már komoly véleményt alkotnak róla,legalább hagyná fenn 5 -6 napig, de nem...és telekürtölik vele az egész galaxist,hogy micsoda hulladék program.Ott a másik zseniállis program a Comodo IS,8 évig használtam,arra is mondanak mindent,de hogy vennék a fáradtságot és ha valami gond van megoldaná,vagy utána keresne,no azt nem, levele és kürtöljük hongosan mindenhol hogy Bugos,ilyen olyan tech gurunak való,én nem tartom magam annak,mégis meg voltam a programmal,és pl: a Comodo tipikusan az a program ha valaki veszi a fáradtságot és kiismeri, összenől vele,akkor egy életre elfelejtheti a biztonsági programokat keresgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Forrmell.enn
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő