Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
n1m4nD
csendes tag
hi, én épp G5öst akarok venni, mx1000met meg eladnám... rendben van az egér, a talpán a feliraton van 3 db 0,5mm2-nyi kopás, ska a szövegben, nem hiszem hogy ez gond lenne
doboz, drivercd, töltő, stbstb, usbátalakitó, minden megvan még hozzá... kezeskedem a kíváló minőségéért.
válaszod várom - tnk@aramszu.net msn, email stbstbstb -
efektiv
tag

-
efektiv
tag
Jó állapotu,alján néhány kisseb karc és a logitech felirat (mint mindenkinél) nállam is lekopó félben van,minden gomb tökéletesen megy ,nem ragad be meg ilyenek,nincs kikopva,
nah mennyit gondoltál?
-
efektiv
tag
Te vagy az ''eladó'' Légyszives te mondj egy KORREKT árat.
midnen tartozék,doboz,logitech papirok megvannak.
Próba garit tudok rá adni vagy 1 hetet,de mondom hibátlan,tökéletesen megy.
[Szerkesztve] -
Lonsi
tag
Mert nagykerbe mx1000 lett megrendelve csak elfelejtették félrerakni, így lett G5, csak hát fps-t nagyon ritkán játszok, ezért igazándiból a több programozható gombnak nagyobb hasznát venném. Amennyiben nem lesz rá érdeklődés marad, mert jó egér, csak nem tudom igazán kihasználni.
[Szerkesztve] -
efektiv
tag
Szia!
Van egy kb fél éves MX1000 em minden tartozékával,hibátlan,kipróbálhato,de magyar garancia nincs rá mert külföldön vettem
Mennyit kéne rádobnom?

-
vatomi
aktív tag
Eladó is talán?
-
Lonsi
tag
UP!
-
Lonsi
tag
UP!
-
Lonsi
tag
Na szóval van ez az egy hetes egér, amit mx1000-re cserélnék. garancia rajtam keresztül egy év - egy hét.Fekete mx1000-nek örülnék a legjobban.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
doboz, drivercd, töltő, stbstb, usbátalakitó, minden megvan még hozzá... kezeskedem a kíváló minőségéért.