- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Peterhappy #61083 üzenetére
Letöltöttem az 5k to 10k-t. A "steady" szót nem értem. A gugli állandót ír. Nem értem. Viszont a második futásban tempóztat a kocogással. Minden hét második futása tempó/kocogás váltás. Az nem baj? Ez 9 hét alatt visz el 10k-ig. Mintha lett volna olyan, ami 14 hetes. Ebben most tanácstalan vagyok, melyik app lenne a jó erre tovább? (a jó hír nekem, hogy van 10k to halfmaraton couch.
)
Tudom, hogy ez csak hozzávetőleges mérés. A tracker a telefon gps-ével viszont elég pontosnak tűnik. Most az a lényeg egyelőre.
Viszont a grafikonokban ekkora eltérés azért nem lehet a pontatlan mérés miatt. Főleg, hogy érzésre is más volt a futás. Mindenesetre holnap megint meló utáni futás lesz este. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged