Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
tomcica #106346 üzenetére
tomcica:Hú, ez eléggé ördögi terv
. Akarom én ezt? Naná!
Ha nagyon szeretem a határaimat feszegetni, de még ilyet nem csináltam, akkor mit javasolsz?
A trademark hülye kérdés pedig: az iramváltás részére érdemes készülni,pl ha a jövő heti már csökkentett volumenű FM iramot (3x3k a terv) úgy futom meg,hogy valamilyen felosztásban céliram felett/alatt váltogatok?
jimpo: van amikor az egyszerű a nagyszerű, köszi! És sok sikert a versenyedhez!
-
tomcica
Topikgazda
válasz
tomcica #106346 üzenetére
Amit @jimpo irt az pedig egy fullos TT-hez (gyk idomero) a megfelelo hozzaallas. Felenk ugy szoktuk mondani,kb feltavig eleg a 100%,utana 110%
jobb napon eljutsz a celig anelkul,hogy ledobna a lancot (felenk a ledobta a lancot az kb 15-30mp/km lassulas a vegen az addigi atlaghoz kepest).
Utoljara egyik OB-n jartam igy,ahol bealltam az elmezonybe az 1:10-1:12-es ritmusra, 16:50 volt az elso 5km,na ott meg nem ijedtem meg,de amikor 34korul voltunk 10km-nel,akkor mar nem voltam annyira nyugodt...16km-ig mukodott a dolog,ott ledobta a lancot 3:45-3:50-es sebessegre,es ha egy mp-t is akartam gyorsitani mar esett is szet a mozgas.
Vegul 1:16kozepe lett abszolut 6.ik korosztalyos elso. 1:10-el nyertek, a tobbi 4 pedig 1:13-1:14 kozott erte be szinte egyutt.
Egy masik alkalommal amikor 1:13legvege (ez a PB-m) osszejott az ugyanez a taktika volt,annyi hogy 10km-ig picit konzervativabban mentem,es sikerult vegig kitartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest