Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
-
Peterhappy
őstag
válasz Studi #102654 üzenetére
@Sherlock: Köszönöm szépen!
@Studi: Neked is.
Augusztus 10-én volt az IM. Azóta csak szintentartás van. A maratont tényleg megtoltam, plusz előtte is egy-két futást, de épp az eltelt egy hónapban visszafogtam magam - igaz részben a sok meló miatt. Viszont a HRV-vel elgondolkodtattál, megnéztem, másfél hét alatt esett le az enyém 84-ről 67-re.Reggel kimentem a Fiammal focizgatni egy picit, csak rúgdostunk, semmi extra. A végére már egész tűrhetően tudtam kocogni, és délutánra egész jó állapotba kerültek a lábaim, a hajnali térdfájdalmam szerencsére teljesen eltűnt (a sarokfájdalom még mindig megvan).
GT-1000-ben futottam, az egyik kedvenc cipőmben, azon gondolkodtam, talán a hidegben felkeményedhetett kissé a csillapítása; az sok mindent megmagyarázna.Na, de a lényeg: TE!
Itt is szívből gratulálok! Nagyon szépet mentél, főleg az elmúlt időszakod ismeretében.
Nagyon rászolgáltál erre az időre, piszkosul sok munkád, és alázatod van benne. Jó ideje van szerencsém követni a futásaidat, folyamatos a fejlődés, sorra köszön vissza az időeredményeiden a befektetett munka
Azt hiszem az is nagyon sokat jelenthet, hogy egy olyan közösségben futhatsz rendszeresen, amilyenben. Sok-sok örömteli futópillanatot kívánok még!És fogadd külön jókívánságaimat a magánéletedre nézve is!
-
ígyvanferi
addikt
Szép munka! Frankón egyenletes km-ek és pulzus. Nem vértizzadós láthatóan, szóval tavasszal lehet ebből 1-2 percet ismét faragni.
Nekem az adios pro 2-vel az volt a tapasztalatom, hogy inkább a lépést nyújtja meg. Neked a 188 az átlagos lépésfreki ilyen sebességnél? Másik cipőben hogy alakul ez? -
sherlock82
senior tag
Gratulálok, te is jót mentél !
Szép teljesítmény ebben az időben mindenképpen.
Remélem hamarosan helyre tudsz jönni és hasonló jó időket fogsz futni.Én mondjuk nem tudom hova tenni ezt a siófoki versenyt.
Télies hideg idő, kietlen hideg utcákon versenyezni a bsi szervezésében.
Én egyszer voltam, nekem nagyon nem jött be. Tömegsport jelleg miatt rengetegen vannak.
De ez csak az én véleményem van aki igazán szereti az ilyet.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest