Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #67901 üzenetére
Én a legnagyobb hidegben is ami mifelénk volt Somogyban tavaly télen azaz hogy egy technikai trikóra és egy hosszujjú felsőre felvettem egy futós vékony kabátot, de 4 km után felkellet tűrnöm a könyékemig mert melegem volt.
2x probaltam meg polo + decas turapulcsiban futni minuszokban, de az tul meleg. 15 fokig polo rovidgatya, 5 fokig polo + alaoltozet felul + rovidgatya, 5- triko, polo, alaoltozet alul felul.
nagyon izzados vagyok, azert fazni azt szoktam neha, de nem veszes. es persze <1 orat futok altalaban. -
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #67950 üzenetére
ooo, ilyen problemakkal a meloban is egy rendes jo futocipot hordanek es leszarnam az etikettet.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #67965 üzenetére
azt az aldisat ta'n tavasszal vagy mikor volt, majdnem megvettem
sajnos lehet hogy egy kisse okosabb kellene, kurvara idegesit, hogy ugyan a garminba beirom kezzel a km-t, de strava addigra szinkronizal, es nem viszi at, es igy oktobertol aprilisig nem tudom megcsinalni a 400km tekeres cselendzset. vagy csak sok kezi faszkodassal
szerk: 520
nagyon regota nezegetem az 520 fitness verziot, de vegul is inkabb valami fullhidros fekesen gondolkodom, utalok baszakodni a madzagokkal. miert nincs a decaban kicsit dragabban olyan?!
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Chuck Norris #67970 üzenetére
szuk, ablaktalan helyseg, tele bicajjal, cserebe sok porral
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #67980 üzenetére
meg nem futottam sok cipoben (sot valojaban meg nem is futottam, tomnal a lanyok gyorsabban setalnak), de nekem a nimbus a legkenyelmesebb, es amit a legjobban bir a terdem. mindig probalkozok mas cipokkel is, de egyik sem olyan jo. talan majd a clifton, ha eccer lesz 20-30k korul...
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #67996 üzenetére
hat ha latsz barmilyen nimbust 20 korul, akkor szolj lecci nekem is, spajzolok
ennek a ~32k-ert vett noinek is orultem mint majom a farkanak
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #67997 üzenetére
csak ulve tekerek. pont ez a baj, hogy a kormany pl. magasabban lenne kenyelmes, de tul rovid az allithato szara (gondolom anyagsporolas)
lepukkant konditeremben ahova jarok, a 100000 eves hasznaltan vett nemet vacaknal persze lehet.
ezert irtam (vagy akartam), hogy tomcica tippje jobb, egy hasznalt konditermi profi masinat erdemes venni.
nekem ezek a spinningek valtak be hagyomanyos tekereshez, valahogy jobban hasonlit a geometria az igazi bicajhoz.
-
tisn
addikt
szep
fele ennyit se futok es a terdem se birja a napi terhelest sajna. (kondi, bicaj, foci segitek ra)
szombaton PB 10km-t futottam, 2 eves rekord (akkor meg jo terddel) dolt meg, nem hittem volna, hogy ez valaha menni fog. (a topik motivalt )
viszont igy a heten meg eccer sem birtam a std 6km-t lekocogni (nem volt jo otlet, kevesebb kell es lassabban, azt jobban preferalja.)
talan ma.
-
tisn
addikt
válasz parandroid #68182 üzenetére
tenyleg? 30 eve bicajozom hobbi szinten, outival, most fitnessel. (sima rovidnaci)
hererak?
szerk: johet valami olcso bevalt gatya decabol lehetoleg, veszek legalabb itthonra.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz parandroid #68186 üzenetére
tavasszal szokott kellemeltlen lenni, utana megszokom. zseles ules. jellemzoen 15-50km, szoval olyan 1-3 ora, max tav 80km volt iden. hobbi, azert is nem outi mar egy jo par eve.
-
tisn
addikt
válasz parandroid #68188 üzenetére
hat, akkor nagypapison mast ertunk (szeles, nagy rugos, extra kenyelmes)
ez keskeny, outira valo, szakboltbolnem tudok gyorsabban menni, nem birja a terdem. outi sebesseg amugy se menne, bar egy egy joseggu kiscsaj moge beallok neha bicajuton egy 5-10km-re (a ff-ak nem erdekelnek, meg ok tul gyorsak is)
soxor gondolkodom, igy hogy mar nincs utban a pocak egy gravelt veszek a varoson kivulre, varosban meg elszaladgalok a fittnessel, de aztan rajovok, hogy minek.
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #68356 üzenetére
Nekem jött a múltkori zalandos akcióból női 44,5-es Nimbus. Hosszra jó, a lábfej szélessége kicsit necces, a kislábujjaimat b.sztatja egy idő után a felsőrész, de kb. 60-70 percig ez komolyabb gondot nem okoz. Egy fél számmal nagyobb azért nem lett volna rossz. Elképzelhető egyébként, hogy a férfi 44,5-es is ilyen szűk lenne, nem volt még alkalmam próbálni ilyet.
en is vettem ugye, itthon nem ereztem kulonbseget a 45-os ff-noi verzio kenyelmessege kozott. futni meg nem jarok vele (bar a flyknit ugy nez ki nem olyna kenyelmes, lehet elorebb kell rangsorolnom a csajos nimbust) -
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #68356 üzenetére
a kislábujjaimat b.sztatja egy idő után a felsőrész,
vagd ki -
tisn
addikt
válasz bencze #68369 üzenetére
csak a nordic walking bro
szerk: komolyra forditva a szot, valami modern eroedzest nezz, futoknak a core training az egyik leghasznosabb. plusz ha a terded faj, a combizmot se art erositeni. egy szemelyi edzo/gyogytornasz megmutatja miket csinalj, aztan mehet magadtol is. (vagy jutub)
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
eros, keresztiranyu terdfajas (mintha a forgasi tengely fajna) az mi a franctol lehet?
beszur, elmulik, par lepes utan ujra. (futas kozben) aztan megijedtem, abbahagytam es gyaloglas kozben is fajtmostanaban nem vacakolt, es ez uj, eddig nem igy fajt (elulso resz, tompa fajdalom, ami lassan fokozodik)
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #68431 üzenetére
nyilvan helyen kezelem
lehet itt az ideje egy ujabb injekciozasnak, de azt nagyon nem akarom, ket honap kieses, + 0-rol ujrakezdett futas ujra. (mert az elejen sajna csak ilyen 1-2 km-ek mentek, mert annyira fajt a terdem, elso ho szumma talan 30km volt)
Pár napja írtad, hogy 10k pb-t futottál.
igen, de azota lassitottam meg volt pihi is. a tegnapi futas garmin edzo alapjan ment, az meg nagyon nagyon lassu idoket javasol. mindegy, ma focin kiderul, meg holnap futok egy std 6km-t, valoszinuleg erdoben, mert ilyenkor az olyan jo
tommester:
mindketto de hat a gyerek focizik, peldat kell mutatni, ha azt mondom neki, hogy fussson vissza vedekezni, akkor nem alldogalhatok elol lihegve
de a mikromozgasok a gyilkosok, ezek a 14-25 ev kozotti 60-70kg-s sracok durva mozgaskoordinacioval nagyon nem az a szint, ami ezzel a terddel lekovetheto.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz parandroid #68517 üzenetére
nekem is ennyi volt a 6x pro persze agyuval verebre, kisebb tudasu ora is eleg lett volna.
-
tisn
addikt
válasz szimpláncsak #68697 üzenetére
kosz a tippet, vegre van nimbus 30k-ert
https://www.zalando.hu/barbour-nimbus-gumicsizmak-black-ba212k00m-q11.html
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #68771 üzenetére
+inf3rno
ma meg semmit se mozogtam (eleg faraszto utazos nap volt), de kivancsisagbol beirtam mit ettem ma a kcal bazisba, nem kellett volna
csak a hawaii pizza majd 2k kcal
ha ma mar nem eszem (ez eleg kizartnak latszik), akkor csak 1000kcal-t kell letekernem a szobabicajon. eleg remenytelen
-
tisn
addikt
asszem pont te javasoltad az egy het pihit a terdnek, ezert nem futottam ma (meg multhet pentek ota egyszer sem), holnap probalkozom. tegnap focin nem fajt, ma igen (alltam 2 orat kb, meg vezettem 4-et)
sajna a holnapi is utazos nap lesz, de poston kocogok egyet a tervek szerint.
a pizza az kilenges volt (nem szoktam, max 2-3 havonta), gyerekek rendelni akartak en is kertem egyet
-
tisn
addikt
válasz parandroid #68857 üzenetére
aztán megyünk a lányomhoz egy falnyi pax szekrényt építeni.
ez az igazi futos rehab, tom is valami ilyet csinalt a napokban, nekem is volt egy pax 2 hete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest