Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiduo82
aktív tag
Én egy Jabra Elite 7 Active-t használok lassan 1 éve. Teljesen elégedett vagyok vele, jó a hangzás, kényelmes (még soha nem esett ki, szeretem rajta a bevonatot) és nem kell állandóan igazgatni. Nekem a nyomógombok is kényelmesebbek, futás közben egyszerűbb kezelni. Az ANC erősségét néhány tesztben kifogásolják, nekem megfelelő.
A vezetékeseket én nem szerettem, mert zavar, amikor mozog a nyakamon, vállamon.[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Megfuttattam a Nike Zoom Fly 5-öt 10 km-en (átlag 5:15-ös tempóval). Volt benne sík járda, göröngyös aszfalt és rekortán is. Kétségtelenül nehezebb és merevebb, mint a többi cipőm, leginkább a Puma Deviate Nitro 1-re emlékeztet. A Tempo Next valóban jobb tempósabb futásra, ugyanakkor nekem ez is tetszett. Kellemesen szilárd utazást biztosított jó sok párnával a talpam alatt, igaz csak az első 2 km után. Addig azért szokatlan volt (pedig vannak lemezes cipőim). Mindent összevetve nem bántam meg, bár tény, hogy kicsit szokni kell, de szerintem a hosszabb, lassabb futásoknál szeretni fogjuk egymást.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
-
haiduo82
aktív tag
válasz haiduo82 #77622 üzenetére
Megjött a Nike csuka....pffff hát nekem nagyon bejön. Igaz, csak szobában próbáltam, mert akkora zuhé jött, hogy egyszerűen nem tudtam kimenni felavatni. Na de majd holnap Féltem tőle kicsit a tesztek miatt, de nekem nagyon tetszik. Igaz, hogy nem pille könnyű, de én szeretem érezni a cipőket a lábam alatt. Azt hittem, hogy olyan merev lesz, mint a Deviate Nitro 1, de szó sincs róla. Persze nem hajlékony, de nagyon kényelmes, nagyon sok hab van a talp alatt, nagyon klassz a gördülés. Szóval elöljáróban ennyi, nemsokára igazi teszt .
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz meszi85 #77628 üzenetére
A Zoom Fly 5 biztosan ma került az akciósok közé, szóval szerintem érdemes figyelgetni. Én is ránéztem naponta 2x pont az előttem írt zegama miatt, de végül azt elvetettem, amikor a ZF-t megláttam. Ahogy nézem, rohamosan fogy a készlet, de lehet, hogy bekerül az akcióba még más is (pl a Tempó Next sem volt közte tegnap).
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
A ruhás topik után megosztom itt is. A Nike oldalán tagoknak nagyon jó áron van most Zoom Fly 5 több színben is, és megy rá még a 25-ös kupon is. Így kb 72 euró lesz, ami szerintem elég jó ár érte.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Nagyon köszönöm a választ. Igen, a bokasüllyedést én el is felejtettem említeni. Az utóbbi 1-2 évben már én is próbálom váltogatni a cipőket, általában egyszerre 4-5 darabot, hogy mindig másfajta terhelést kapjon a láb. Eddig a Hoka Rincon után küzdöttem kb másfél hónapig a bal külső térdem fájdalmával. Pihentetés, hengerezés, futásmennyiség csökkentése, krémezés aztán helyre tette.
Az általad leírtak alapján fogok szerintem eljárni és megpróbálom szépen lassan beépíteni a rotációba a Rebelt. 18k-ért vettem, egyszerűen nincs szívem nem megtartani.
A Prism v2-n én is gondolkodtam, de azt olvastam, hogy az nagyon másfajta cipő, sokkal szilárdabb habbal, ezért végül azt em vettem.[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a topikot, most viszont véleményt szeretnék kérni a New Balance Rebel V2-vel kapcsolatban. Kb 10-12 éve futok átlag heti 40 km körül, eddig 27 km volt a leghosszabb távom. Lúdtalpas vagyok és általában stabil és stabil semleges cipőben futok, azonban az utóbbi 1-2 évben nyitottam szinte mindenféle cipőre . A semlegesekkel sem volt igazán problémám, kivéve a Hoka Rincon 3-at, ami után lesérültem, még az UTH nevezésemet is el kellett adni (jelenlegi felhozatal: Asics Kayano 28 és 29, Hoka Kawana, Asics Evoride 2, Adidas Ultraboost 20, Puma Deviate Nitro 2, Nike Tempo Next%). Tudom, hogy mindenkinek más a mozgása és nincs egy örök érvényű igazság, ugyanakkor mégis arra lennék kíváncsi, hogy a Rebel vajon mennyire lehet megterhelő az alacsony boltozatú, enyhén (vagy lehet hogy közepesen) túlpronáló lábamnak? Tegnap óta megvan a cipő és nem tudom még, hogy megtartsam-e? Ahogy olvasgattam, itt a topikban elég sok mindenkinek van. Köszönöm előre is.
"Együtt vagyunk senkik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest