Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
DonLeo
senior tag
-
DonLeo
senior tag
-
The_Tom
senior tag
kösz az eddigieket. megoldodott, megpedig: olajszuronel szivargott/og az olaj, az raegett otta a motorra, kipufugora. a legszurobe a motor felol jovo meleg levegot onnan szivja a gep. namarmost ha leallt a motor akkor a huzat athuzta az egyik levegobevezeto nyilasbol a masik fele az egett olajat, fustot, szagot es ez jott ki ahol en lattam.
Üdv. -
Zsoci
tag
Melyik levegőt szívja be ? Az utastérit vagy a motorba jutó levegőt ?
Ha az utastérbe akkor szinte biztos hogy a ventilátor égettt le, ez esetben el lehet vele indulni de ne kapcsold be a ventit.
Ha a motorba menő levegő akkor bonyolutabb a helyzet .Valószínüleg valami egyszerű de nem biztos hogy úgy hogy nem tudom mi az elindulnék vele.Minden esetre vigyél mogaddal tüzoltó készüléket ! Nem Vicc ! -
DonLeo
senior tag
lehet hogy bedugult a légszűrő nem?
vagy ez már nem is léghűtéses?
vizes?
namind1, passz...
:)) -
The_Tom
senior tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerne nagyon fontos, surgos lenne:van egy 1997-es Megane-om. Ma a kovetkezo tortent: mentem vele 10-20 km-t es amikor hazaertem a garazsban fura egett gumi/muanyag szagot ereztem az utasterben. Kinyitottam a motorhaztetot es a bal elso lampanal, ahol van a nyilas amibol a levegoszurobe (asszem) megy a levego jott visszafele fust es annak volt ilyen szaga. Mitol lehet ez?? Holnap lenne egy 300Km-es utam el merjek indulni??
Előre is nagyon köszönöm.
u.i.: aki vmi jo AMD-s pörkölésre gondolt a cim olvastán attól elnézést kérek. :)
Üdv.
Aktív témák
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest