Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Nalunk meg SlotA-s Abit-os alaplappal fordult ez elo. Bekapcsolaskor azonnal suspend-elt. Eleinte csak neha csinalta, azten egyre gyakrabban majd nem lehetett bekapcsolni, csak ha a csillagok is ugy alltak. Alaplapcsere lett belole. Eleinte a tap volt gyanus, de a 3. tap utan is ez volt a jelenseg...
-
guest
veterán
Próbáld meg a procit újragrafitozni, ha függetlenítve volt. Nálam az segített anno (A7V Duron 650@1000 Acorp 300W).
HSNet -
Sidaries
őstag
Igazad van. Viszont egy sokkal régebbi topicban szóltam már az ''Abitszellemről''. Azt hiszem el kell ismernem, hogy az Abit esetenként érdekes dolgokat generálhat, de ennek ellenére kitartok amellett, hogy jó lapok. Egyébként a Bios lehet, mert amióta frissítettem azóta jelentkezik. Archelf! Neked milyen Biosod van? Nekem 3R.
-
Loha
veterán
Én túl sokat nem nyomogatnám azt a Power gombot.
Kapcsold ki a gépet, és utána áramtalanítsd.
(húzd ki a tápkábelt a tápból, vagy a tápon lévő kapcsolót kapcsold ki)
Aztán adj rá újra áramot, és nyomd meg a power gombot. Ha nem indul akkor valószínüleg táp hiba, de alaplapi hiba is előfordulhat.
Ha a gép elindul akkor semmi gond.
Szerintem nem egészsége, hogy a mai gépeket nem szokták áramtalanítani. Nekem egy kapcsolós elosztóba megy a gép+monitor+hangszórótáp és a gépet kikapcsoltam utána kikapcsolom az elosztót is. Eddig még sosem volt gondom tápokkal. -
ArchElf
addikt
A gépem egy ideje (kb. 1 hónapja) igen furcsán bootol. Kezdetben csak kb minden 3 alkalommal, később egyre gyakrabban, kb két hete pedig már minden indulás a következőképp zajlik:
Power-on, majd Reset... ezután indul csak el a gép. Ha csak a Power gombot nyomom meg ''elindul'' ugyan a gép, ge csak az eszköz tápok kapcsolódnak be (plussz az összes venti.). És ezek után nem történik semmi. A reset gomb megnyomására (ezek után) a gép normálisan elindul.
A konfiguráció: KT7A + Tb850@933 + 300W Acorp táp (talán ennyi a lényeg)
Akinek van ötlete...
AE
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Tesla topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest