Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Einhell fűnyíróm van, 175 ccm, 53 cm hosszú a kés, önindítós, önjárós.
Nagyjából fél éves, talán 10-szer, 12-szer használtam. A mai nyírás után alaposan elmostam és megdöbbentem azon, hogy két jókora kőverődést találtam belül a dobon!Mi a szokás? Érdemes valamivel javítani a festést? Ha igen mivel és le kell valamivel kezelni előtte?
-
Digger
senior tag
Ha szerelgeted időnként ezt, vagy más motoros kisgépet érdemes lehet beszerezni 6-8 ezerért egy kompresszió mérőt. Azonnal kiderül ha kopott a henger, a dugattyú, dugattyú gyűrű, vagy esetleg szimering hibás.
Vannak drágább kompresszió mérők is, de szerintem egy egyszerű, olcsó használatával is fel lehet fedezni a hibákat. Nem kell, hogy tűpontos legyen.
Na meg ha éppen veszel valami használt gépet, akkor is meg tudod nézni, hogy milyen az állapota. Ha 10 légkör körül van az érték, már nem nagyon fogsz mellé. -
Digger
senior tag
Nemrég vettem egy használt Stihl FS400-as fűkaszát. A vásárlás előtti próbán tetszett, egy húzásra indult, erős és jól vitte a sűrű füvet is. Aztán mikor hoztam haza már feltűnt, hogy kurvára erős benzinszag lett az autóban.
A kívülről tiszta burkolatot leszedve, a tank eléggé ütött kopott volt, feltételeztem, hogy az ereszt valahol. Egy utángyártott tank nem volt drága, beruháztam rá, de az összeszerelés után ugyanúgy szivárgott a benzin.
Így hát vettem hozzá egy porlasztó membrán készletet, új benzin csövet és én magam kitakarítottam és felújítottam a porlasztót. Tökéletes lett!
Azóta már használtam néhányszor.
A hozzá kapott heveder nem rossz, de eléggé viseltes. Néztem, hogy egy jobb Stihl hevederért valami harmincezret kérnek! Normálisak? -
Digger
senior tag
Túl vagyok az Einhell beüzemelésén. Rövid járatás után kiöntöttem az első olajat és az meglepően dzsuvás volt! Új olaj betöltése után nyírtam vele egy keveset.
Frankó, hogy nem kell rángatni, gombnyomásra indul.
Találtam pár videót ami nem pont ezt, hanem hasonló gépet tárgyal.Most bugyuta kérdés fog következni.
Nekem ez az első benzinmotoros fűnyíróm. Ezeknek valamiféle röpsúlyos fordulatszám szabályzója van? Van lehetősége valamiféle állításnak?A tologatóját előre hajtva és ott rögzítve föl lehet állítani és frankón lehet az alját takarítani, sőt azt mondja, hogy ez a tárolási pozíció. Na de kérem! Félig van a tank és ebben az állapotban csöpög belőle a benzin! Valamit én nem értettem meg?
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Van egy EINHELL GE-PM 53/2 S HW-E LI fűnyíróm
Vadi új, most fogom használatba venni, bejáratni.
A bejáratás idején normál, vagy szintetikus olajat tegyek bele? Bejáratás után úgy gondolom, hogy szintetikussal fogom használni és 100-as benzinnel.
Magyar nyelvű könyvet nem kaptam hozzá, és a neten sem találok. Ugyan a neten van angol nyelvű, de nem tudtam letölteni.
Még dobozban van, így azt sem tudom, hogy vajon van-e olajleeresztő csavarja, vagy ki kell majd szipkázni a fáradt olajat.
Hogyan célszerű a bejáratást elvégezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest