Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Ha a hátulján a négyzet alakú nyílást a gyűjtő felé megrakta vizes fűvel, akkor csak azt, hogy vizesen vágtad.
Ha a nyílás nagyjából szabad, akkor szerintem nincs olyan tervezési hiba vagy mulcs kés, hogy ne dobja bele. Szerintem a mulcs kés is felfele dob. Én úgy láttam egy videóban, hogy mivel nem tudja oldalra vagy hátra kidobni, ezért keringenek a szálak alul, így újra és újra elvágja, ezért lesz apró, és ahogy tolod az apró visszaesik a fű közé.Feltételezem, hogy ez egy frissebb vetésű gyenge, ritka terület volt valamilyen szinten enyhén nedvesen, és csak ezért csinálta.
Konstrukciós hibának csak olyat tudnék elképzelni, hogy alacsonyan dobja hátra, és amikor kb. félig van, akkor már nem tudja hátrább tolni, nem tud többet begyűjteni. Az olcsóbb, ismeretlenebb márkák esetén lehet ilyen probléma. Hogy szinte egyáltalán ne gyűjtsön, az szerintem fizikailag képtelenség. Ott a késen a kialakítás. Az él mögött ahol felfele hajlik a kés.
Eldugulni meg az ipari is eltud, még csak nem is kell nedvesnek lennie. Az is fizika. Ha egyszerre pl. 20-25 cm-s sűrű füves területet akarsz legyalulni 3cm-sre, valszeg a hátsó négyzet alakú nyílás egyszerűen szűk keresztmetszet lesz.
Munkahelyen van Al-ko Solo traktor. Kollégáknak azt is sikerült eldugítani. Egy másik ment utána, és szedegette ki. Ez egy 1.100.000Ft körüli gép. -
IMGM6
tag
Sajnos ezek az olcsó kínai "mindent tudó" fűnyírók, semmire sem jók igazán. Nézd meg, hogyha leveszed a fűgyűjtőt, akkor nyíláson nagyon erősen kellene áramolnia a levegőnek. Nekem a képek alapján úgy tűnik, hogy a rajta lévő kés inkább mulcsozó jellegű, ezért nem rakja a füvet a gyűjtőbe, persze így képek alapján nem igazán lehet megítélni.
-
törölt tag
A honda, amit használtan 80-ért vettem, még a vizes fűből is megtömi a fűgyűjtőt. Rival, meg Hecht fűnyiróknál olvastam hasonló problémáról, hogy a fűgyűjtő szájánál berakja fűvel a nyilást, a fűgyűjtő meg üresen marad...szóval lehet, hogy ez ilyen, másnál is volt ilyen panasz ebben a kategóriában (emiatt sem vettem ilyen jellegű fűnyirót).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest