- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
MinionFlasH #1806 üzenetére
Köszi, sokat segítettél, de úgy látom ennek a témának jobban utána kell néznem. Pl. nekem egyáltalán nem tiszta, hogy miért ne köthetnék az egy colos csőre egy fél colos slagot. No meg azt sem igazán értem, hogy a mindkét oldalán menetes, 1 colos csőre milyen 90 fokos könyök kell (az is fém? menetes?).
Nekem mivel fúrt kút van, elég kicsi csövön jön a víz (kb. 8-10 cm lehet ránézésre). Ma megpróbálom lemérni, hogy milyen mély, és hogy mekkora a vízoszlop (no meg hogy hány méter mélyen kezdődik a víz).
Elvileg elég nedves a talaj: a közelben, cirka 150m-re van egy patak; a szomszéd szerint anno a '80-as években olyan nagy volt a talajvíz, hogy a vízaknájuk alján mindig állt a víz (de ilyen már vagy 20 éve nem volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest