Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Runner_fxr

Ármester

válasz Fred23 #83 üzenetére

Szerencsére nekem az étvággyal soha nem volt gondom, annyit tudok enni mint egy ló, inkább úgy kell már visszafognom magam.
    Amikor komolyan elkezdtem fejlődni, tényleg rengeteget ettem, ettől elég jól fejlődtem, aminek következtében még sokkal jobban tudtam edzeni és még többet tudtam enni. Most úgy érzed erős vagy, de ha sokkal többet ennél, sokkal jobban fejlődnél és sokkal erősebb is lennél mint most.
    Ez a szemét kaja dolog is nézőpont kérdése, kinek mi a szemét kaja. Általában a hamburgerre és a pizzára szokták ezt mondani. Na most tény, hogy rengeteg szemét hamburger és pizza van az éttermekben, viszont én nagyon szeretem a hamburgert és a pizzát is. Éppen ezért magam készítem, illetve pár bodys haverral együtt, hétvégéken. Emlékszem azokra tömegnövelő hétvégékre. :D Összeültünk egy cimboránál 3-4en.
    Vettünk fejenként 1 kiló szín marhahúst, ledaráltattuk. Vettünk friss zöldségeket és otthon kisütöttünk a 25 dekás húspogácsákat. Fejenként 4db 25 dekás hamburger lett, ami tele volt friss és minőségi alapanyagokkal. Erre mondja bárki, hogy szemét kaja. Egy ilyen szombati délután elfogyasztottuk a hamburgereket, pár liter protein turmix kíséretében, amibe friss gyümölcs volt darálva. Pumpig Iront néztünk, vagy valamilyen újabb Mr Olympia videót.
    Egy ilyen hétvége után, volt hogy 1,5-2 kilóval nehezebb lettem.
    Én mindig mindent magamnak készítettem, a pizzát is, megtanultam elkészíteni a tésztáját, eredeti olasz recept szerint. A pizza általában grillezett tengeri hallal volt elkészítve.
    Hétköznap inkább csirke mellet ettem, de a kedvencem az a hal és a marhahús, úgy vettem észre hatásosabb is mint a csirke. Heti 2kg 50%-os proteint ittam meg, ez kb napi 3 turmixot jelentett. Szilárd étkezés pedig minimum 4.
    Azt mondanom sem kell, hogy szinte minden pénzem erre ment, ez bizony nem olcsó mulatság, a testépítés drága sport. Nem a szteroid a drága, az lófütty a kaja és a tápkieg árához képest. Persze profi szinten, ahol már a növekedési hormon a menő, na ott már más a helyzet, ott röpködnek a milliók a cuccra, de az már egy más világ.

• Runner_fxr

Ármester

válasz Fred23 #83 üzenetére

Attól függ mihez viszonyítod magad. Ha egy átlag, edzetlen emberhez, akkor persze, nem vagy vékony, jó fizikumod van, de ha body-s mércével nézzük, akkor már meglehetősen vékony vagy.
    Én megmondom neked őszintén, ennyire tudományosan soha nem bonyolódtam bele ezekbe a regeneráció dolgokba, de azt tudom, hogy ha túl sokat edz valaki, de mellé nem eszik eleget, akkor túledzheti magát. A túledzés például abban is megnyilvánul, hogy nem fejlődsz. Egyszerűen beégnek az izmaid a nagy súlyoktól, rengeteg edzéstől. Ez az állapot nagyon nem szerencsés, Arnold Schwarzenegger szerint, ez még talán károsabb tud lenni a szervezetre nézve, mint a semmittevés. Tulajdonképpen túlhajszolod a szervezeted, ami semmiképpen nem szerencsés. Kicsit gondold át ezt az egészet, vegyél vissza a tempóból és egyél rendesen. Egyáltalán fogyasztasz te táplálék kiegészítőt? Gondolok itt a fehérje turmixokra. Napi 3 turmixot kéne meginnod és legalább 3-4 szilárd étkezés kéne, ha keményen edzel.

Én a helyedben megpróbálnám kicsit a klasszikus testépítést is, mert ezzel a CF-el inkább csak agyon gyötröd magad. Mondjuk fele fele arányban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés