- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
válasz
zümzümm #63213 üzenetére
Nekem volt ilyenem. Szerintem nem különösebben jó, anno nagyot csalódtam benne.
Szerintem a mélye elég kevés, viszont a közép és a magas elég tűrhető, és elég dinamikus hangja van. A tere is egész jó. Enyhén magas kimeltnek mondanám a hangját. Ennyiért már sokkal inkább Xiaomi Piston 3, vagy Piston 3 YE, szerintem sokkal jobb hangjuk van, bár dinamikában és térben elmaradnak. Milyen zenéket hallgatsz? Electrohoz, meg ezekhez a manapság divatos pop zenékhez jobb választás lehet a Sony, de ha rocker vagy nagy ívben kerüld el.
A régebben az ajánlóban szereplő, nem sokkal olcsóbb Maxell Electricstől minden szempontból jobb hangja van, talán egyedül a mélye kevesebb a Sonynak. -
Ciccuka
veterán
válasz
zümzümm #63213 üzenetére
Ezeket írták róla a head-fi.org-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged