- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
Dicker #29426 üzenetére
A te kommented kb a legnormálisabb, ennyit megadok, így tisztelettel válaszolok.
De légyszíves te se állíts olyat, amiben nem vagy biztos.
Egyáltalán nem a mély hangszín, az ami megfogott az MX880-ban. Sőt! Kicsit soknak érzem. Mélyebb mint a HD555. Abban jó a mély. Ebben már sok. De nem feltétlen baj, mert így legalább, ha nincs rendesen a fülemben, akkor is hallom a zenét, és ritkábban kell igazgatni.
Az MM-ben kipróbált Denonról éppen az mondható el, hogy a mélytartománya sehol sincs ezekhez képest. Mivel nem tudtam megfelelő hangforrásról, megfelelő zenével, megfelelő ideig használni, ezért írtam, hogy lehet jobb tőle a Senni. Nem biztos. Sőt! Én úgy gondolom, hogy megtudnám szeretni azt a Denont. A magasai egyszerűen kristálytisztán szóltak, semmi rezonancia. Nem mintha az MX880 nem ilyen lenne. Bár kicsit élesebb a hangja. A Denoné meg selymes volt. Igazából csak akkor tudnám megállapítani, ha használnám. Így csak annyit mondhatok, hogy bizonyos pontokon jobb, bizonyos pontokon rosszabb.
És idézem magam: "ha nem jobb". Nem írtam, hogy jobb. Csak egy feltételezést.
1. Fentebb ugyanezt írtam.
2. Ugyanúgy fentebb szót ejtettem róla.
3. Ez erőteljes túlzás. Nagyon sok, - többség - ember szereti ezeket a mai új zenei stílusokat. Mégis hulladék mind.Az ember birkatermészetű. Csoportokba verődnek. És a csoportjukon kívül esőt legszívesebben elpusztítanák. Nos, ez ránk, rám, és még sok hasonló emberre nem jellemző. Mi magányos farkasok vagyunk úgymond. De emiatt sajnos elkell nyelnem azt, hogy bárhova leírom a véleményem, azonnal rám támadnak.
Állj-állj-állj! Már megint ez a félrebeszélés. Én a Yuint nem fikáztam! Tudom, hogy prémium! Hiszen majd 2x annyibe kerül mint az MX880-on... Épp ezért, nem lesz ilyenem. Mert nekem drága!
Hangszínszabályzót? Ne röhögtess.
Soha!
Jelenleg a Galaxy Minimről, de 2-3 hónapon keresztül a gépen is volt alkalmam tesztelni, és úgy végeztem az összehasonlítását a HD555-tel. (Audigy 2)
FLAC, telefonon OGG Vorbis. MP3-at kerülöm.@Alg:
Sajnálom, ha így látod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged