Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
stellaz #93981 üzenetére
Még egy lelkendezés a Phoneixről. Most valahogy nagyon elkapott vele a flow,
Ha összehasonlítom az 1 dollárért vett Tracelessel, akkor azt mondom, hogy vannak is csodák és nincsenek is. Egyrészt így is megdöbbentő, hogy mennyire jó a Traceless és hogy mennyire élvezhető az előadása. Másrészt pedig csodák nincsenek, a Phoneix egyértelműbben jobb mindenben, jelenlét érzetben, hangszer hűségben, mélyekben, felbontásban, energikusságban. Összességében sokkal jobban közvetíti a zene érzelmi vetületeit és jobban belehelyez az előadásba. Most éppen nagyzenekari művet hallgatok és olyan energiával szól, hogy na. Érdekesség, hogy az egyik ezerszer hallgatott dalban most vettem csak észre, hogy szól benne a háttérben a harmonika, pedig eddig is jó cuccokon hallgattam.
Érdekesség, hogy ha jól tudom a Phoneix 300 ohmos, aztán mégsem kell olyan magasra tekerni a hangerőt a K9-en, mint a Tracelessnél, amit egyébként a telefonom is teljesen jól kihajt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest