- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
Félreérthetően írtam, mert nem írtam ki rendesen a mértékegységet először. (dB/mW)
Viszont a dobhártyádat érő hangerőben nincs különbség, mikor a konkrét hangnyomásról beszélünk. Független attól, hogy mi keltette a hangot. Az volt a lényeg, hogy 2mW a PL50 -nek bőven elég nagy hangerőt produkál a füledben. Az érzékenységet meg nem érdemes hasonlítani, hiszen teljesen más a felhasználás, így a mértékegységnek is mást használnak. Fülhallgatónál bonyolítja ezt a helyzetet, hogy nincs hivatalosan mindenki által használt mértékegység, mint azt korábban jeleztem a K330 kapcsán. Egy fülhallgató 1 méterről természetesen nem éppen hangos, de nem is erre van kitalálva. Mint ahogyan az is igaz, hogy rendeltetésszerűen használva, azonos hangerőhöz, nagyságrendekkel kisebb kakaóra van szükség egy fülhallgatónál, és gondolom, te most erről beszélsz. Azt is írtam, hogy a 25 ohm az egyenfeszültségen lett mérve, az 55 pedig 1kHz -es AC -n. (általában a specifikációkat az utóbbin mérve szokás megadni)A szigetelés függ a használt harangtól is. Sajnos csak szobában próbáltam a PL50 -et, szóval erről nem tudok nyilatkozni. A hangja nekem Sony hybrid másolattal kifejezetten tetszett. Hallottam már jobbat ennyiért, de ergonómia és nagy valószűnéséggel szélzaj szempontjából is lényegesen gyengébbek azok. Hozzáteszem, hogy az erre jellemző kiegyenlített vagy inkább már középorientált karaktert én szeretem, a többséggel ellentétben. Állítólag az említett hybrid szilikonharang az egyébként túlzottan levágott mélyén segít lényegesen, szóval valószínűleg ezért nem volt problémám, annak ellenére, hogy erre viszont kifejezetten háklis vagyok. Ilyen tudtommal még van bigmasterg -nek egy pár. Talán el tud neked adni egy párral, ha ráírsz egy PM -et. (illetve általában olvassa is a topicot)
Hozzáteszem, hogy nem hosszasan hallgattam. (15 perc talán) Fórumon Zinho használ még ilyet, aki szintén elégedett volt vele persze, de most másról nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Fujifilm X
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest