Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slfln
senior tag
válasz
Shufny #15177 üzenetére
Egyre jobban kezdek félni ettől a fantasztikus vételtől
. Nem sokat segítettél rajta.
Az utóbbi napokban kipróbáltam az Xcapen 4 fajta illesztéket, hallgattam vele a klasszikustól a masszív elektronikáig mindent, de még mindig nem látom benne a potenciált.
Rádugtam majdhogynem a tv-re is, de... semmi olyan nem történt, ami felkeltette a figyelmemet.
Gondolkoztam azon, hogy az eddigi kiemeléses erősen színes hangok miatt érzem e zavarosan a hangszerek helyét, az elfojtott dinamikát, a bődületes unalmat ami ebből jön, de sehogy nem jutottam dűlőre.
Előszedtem az összes fejest is. Az Alessandro még semmi mellett nem tűnt ilyen testesnek, mozgalmasnak és élettelinek. Igazi felüdülés volt. (Nem ez nem összehasonlítás, nem kell vetni a kereszteket, hogy fejest hasonlítok füleshez.)
A DTX-et eddig nem tartottam nagyon 'mid bass hump'-osnak, most már viszont feltűnt, hogy jóval több a kelleténél. Amióta megvan a Sunrise a Beyerek pihentek, ma viszont előszedtem újra és sokkal jobban örültem neki, mint amikor először a fülembe raktam és lenyűgözött. Újra meglepődtem a levegős életteli színpadon, amit a legtöbb 30e Ft körüli fejes sem tud, a melegségén és a közvetlenségén, ami szerintem szintén nem a Sunrise erőssége.
Arra viszont rájöttem, hogy halkabban hallgatva sokkal vállalhatóbb a hangja. Ahogy emelkedik a hangerő egyre jobban fogy el az ereje, pont ellentétben a Beyerrel ami ott kezd el igazán élni... Minden esetre hagyok még neki időt, hátha áthangolódik az agyam erre a karakterre. Az viszont biztos, hogy nem fogok abba a csapdába esni mint a headfi-on sokan; én nem fogom megmagyarázni magamnak, hogy amit vettem az jó, ha egyszer nekem nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest