- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
14000 - 13901
95968 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Az őrsvezéri Media Markban sokfajta Denon-t láttam 5-7K-tól 24-25k-ig. A típusokat nem jegyeztem meg. Erről a márkáról még nem esett szó, pedig jól szólnak.
-
L4D1K
őstag
-
L4D1K
őstag
Mindkét harang a cx-300 hoz mellékelt szilikon volt. A xears harangok békésen pihennek a csomagjukban
. Bocsi ha nem voltam érthető, még mindig fáradt vagyok az esti meló után. -
Bici
félisten
Oké, de számíts rá, hogy a DBA-02-höz képest gyengébb hangot fogsz hallani belőle, hiába drágább. Persze ez ízlés dolga is.
Asszem nem emeltem ki a lényeget. Az Ie8 inkább dögösen szól, mint élethűen.
A DBA-02 élethűbben szól, és csak egészen minimális mértékben érvényesül a többhangszórós kialakításból adódó kevésbé koherens hangkép - nem zavaró, inkább "más". -
megott
aktív tag
Koszonom a valaszokat, sajnos beigazolodni latszik, hogy nincs mas ertelmes alternativam mint az IE8, nagyon gondolkodtam rajta amikor az IE7-et vettem, de eleg fajdalmas volt mar akkor is a ketto kozotti arkulonbozet. Kicsit en is utana olvastam a Fischernek es nekem sem tetszett a kilogo kialakitasa gondolom elegge szelzajos is lehet a fulsikjabol eroteljesen kiemelkedo testnek. Marad az IE8, meg sporolunk ra egy kicsit

-
Bici
félisten
A DBA-02 kiegyenlített füles, tehát elméletileg nem színezi a hangot.
Előnye, hogy eléggé részeletes a hangja, és az ára "csak" 160-180 dodó.
Hátránya, hogy hatalmas, kilóg a fülből rendesen, és szerintem idegesítő a csavart kábele.Az IE8 eléggé kiemeli a mélyeket, és kevésbé részletes a hangja.
Előnye, hogy lapos, nem lóg ki a fülből, kábele sokkal jobb szerintem.
Hátránya, hogy drága (250-350 dodó), és sok a mélye, bár nem nyom el semmi mást.Mint minden dinamikusnak, jobban egyben van a hangja az IE8-nak a dupla/tripla BA-s fülesekhez képest, mint amilyen a DBA-02, de a DBA-02-nél ez a hatás kevésbé jelentkezik, mint a többi BA driveres fülesnél.
-
Xabi78
aktív tag
-
themebuilder
senior tag
Sennheiser IE 7 után mi jöhet ha nem egy Sennheiser IE 8.

Igaz nem olcsó mulatság, de az IE 7 eddig bevállt akkor az IE 8 is biztosan be fog jönni neked. -
megott
aktív tag
Üdv!
Tiszteletteljes kérdéssel fordulok hozzátok, egy Sennheiser IE7 boldog tulajdonosa vagyok már több mint egy éve, a lejátszóm egy Cowon Iaudio X5L 30GB, elsősorban jazz, rock, progressziv rock, klasszikus és elektronikus (Yello) zenekét hallgatok rajtuk, lehetőleg flac formátumban. A kérdésem az, hogy tudtok e ajánlani jobb fülest ehhez a lejátszóhoz. Mindennemű EQ bizgerálás tiltott számomra, a legfontosabb, hogy az eredeti felvétel dinamikáját, hangképét minél jobban vissza tudja adni.
Várom a tanácsaitokat!Üdv!
Megott -
Dave™
nagyúr
-
bigmasterg
addikt
-
L4D1K
őstag
"Ezt most hogy kell elképzelni? Felhúzod a közepeset rá meg a kicsit? Az egyiket kifordítva? Vagy hogy? Formára olyan mint a foam, csak a szilikon miatt gondolom jobban szigetel."
Fogtam a kicsit, a külső "köpenyt" visszahajtottam, hogy előbukkanjon a belső cső. Ezt így beleokoskodtam a közepes harang puha részébe, nagyon pontosan illeszkedik, majd a köpenyt ráhajtottam a közepes külsejére és így tettem fel az XR re. Nem csúszkál nem lötyög és nekem nagyon kényelmes, mert így hosszabb az egész és "támasztást" talál a fülemben. Egyszer sztem érdemes kipróbálni, nekem nagyon bejött.
-
törölt tag
-
törölt tag
Tudom, hogy nem szép, de remélem javít rajta valami jó füles majd.
Amúgy ez csak egy telefon. Hamarabb szándékozom cserélni, mint egy jó fülest.
Továbbá elképzelhető, hogy egy bassus-ban erős füles pont ott erősít majd ahol a telefon gyenge és így egész szép karakterisztikát kapok majd. Remélem kiderül hamar
Ha nagyon gáz még így is, akkor visszatérek és hallgatom a jó öreg Samsung YP-K3J lejátszómat. Na azon van legalább szép hang. -
PartyShan
aktív tag
-
SÖ
addikt
Na Én azt hiszem a Head-Fi-nek sem hiszek többet. Elolvastam, amit a TD100-ról, és az M1-ről írtak.
Amúgy nagy felbontású zenén teljesen másképp szól a TD, szinte hiányzik a mély egy kantátából. Az M1 meg hozza felkategorizálás közepeket. Az meg lehet hallani ahogy a nő ének közben izeg-mozog, és elfordul a mikrofontól. -
DemonDani
addikt
ez csak a Trailer? xd
-
SÖ
addikt
De itt is ha csak felcsigázod a kíváncsiságunkat.

-
bigmasterg
addikt
-
Shufny
őstag
LOL és berakja a -20dB -t
Azért a beosztást is nézd. Mindegy, nem ez a legnagyobb hibája annak a telefonnak valószínűleg. Csúnyább görbéket is produkálnak bizonyos fülesekkel ennél sokkal komolyabb erősítők. Mondjuk fogalmam sincs, hogy a Clip+ hogyan csinálja, hogy a legkülönbözőbb terheléseknél is eléggé tartja a frekvencia átvitelét. Valószínűleg erősen kompromisszumos megoldás.Szerintem TD -vel elégedett lesz így is.
-
Xabi78
aktív tag
-
SÖ
addikt
-
Dave™
nagyúr
-
Xabi78
aktív tag
-
Dave™
nagyúr
200Hz meg 50Hz között 1dB-t csillapít, ami azért nem túl extra, a TD III úgyis bőven kiemel. Ebben ez a fehér, ami nem tudom micsoda szerintem gázabb a fenti vágásával, engem legalábbis ez jobban zavarna
Az SGS persze hozza amit kell, de olyan hardverrel azért illik is 
L4D1K Ezt most hogy kell elképzelni? Felhúzod a közepeset rá meg a kicsit? Az egyiket kifordítva? Vagy hogy? Formára olyan mint a foam, csak a szilikon miatt gondolom jobban szigetel.
bigmasterg Azért a K1000-et ide venni példaként...
Nem mondom, hogy nem lehet hallani egy 50Hz-es 2.5dB-es csillapítást, de egy olyan fülessel ami alapból kiemel, ráadásul általában zajos környezetben... Ha nem szól egyébként rosszul az az LG, ezért szerintem felesleges lecserélni. -
Xabi78
aktív tag
-
L4D1K
őstag
Nem hittem volna hogy ennyire jó ez a megoldás, de annyira jó volt vele zenét hallgatni a metrón mint még soha máskor. A kisebb szilikonokhoz képest brutálisan jó a szigetelése, és a zenéből is átjött minden. Chris Botti és Nightwish szólt amíg utaztam. Az utóbbi külön meglepetés volt, kvázi a banda megtanult gitározni és dobolni, az énekes meg végre úgy énekelt mint akinek ténylegesen van opera énekes tapasztalata. Chris Botti meg állejtős, nagyon fura érzés egyszerre és külön külön is hallani az összes hangszert. Mindegyik éli a maga kis életét, de mégis összhangban vannak, fenomenális
. -
törölt tag
-
Xabi78
aktív tag
-
bigmasterg
addikt
-
Dave™
nagyúr
Hát ez tényleg nem túl szép görbe. Na de majd a TD III kompenzál egy kicsit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Xabi78: te még nem hallottál TD III-at
Amúgy annyira nem is tragikus, 30Hz-nél is "csak" 2.5dB a csillapítás. Igazán 100-tól érdekes a dolog, de mondjuk az átlag alja 50Hz, és ott csak 1dB. Szóval annyira nagy jelentősége sincs. Múltkor pont azon ment a vita, hogy 50Hz alatt nem nagyon szokott lenni túl sok minden. -
Xabi78
aktív tag
-
törölt tag
-
SÖ
addikt
Na akkor adok a punnyadásnak

A telefonom lejátssza a 24/96-ot. Pont. Az ismerőősöm próbálta 24/192-vel, azt is.

A baj, hogy ehhez már az M1-em borzasztó kevés.
-
DemonDani
addikt
-
need
addikt
-
Bici
félisten
-
törölt tag
Na mizujság fiuk-lányok ?!

alábbhagyott a fülesbiznisz ??
Kicsit nemfigyelek ide, aztán punnyad a tropic !!
-
need
addikt
eddig úgy tűnik az a legmegfelelöbb..!

-
Dave™
nagyúr
-
Shufny
őstag
Nem úgy volt, hogy a másikról sem tudni, hogy eredeti-e? Majd kiváncsi lennék, hogy mennyire hasonlít a Brainwavz M2/3 -hoz adottakhoz. Az is elvileg Sony Hybrid másolat.
Telefonoknál meg előfordulhat, hogy elfogy belőlük lent a kakó, de úgyse ez a legnagyobb baj az ilyenekkel.
Más: Garanciában szerintem nyert a Fischer:
"Failure caused by the act of God, fall of asteroid, Martian attacks, hungry piranhas and/or swallowing by Ravenous Bugblatter Beast of Traal, is covered by Fischer Audio if such accident has been proven."
-
Dave™
nagyúr
-
törölt tag
Már meg is rendeltem. Az a gondom, hogy a telefonomon elég gyengécske a mély. Ami volt Sony fülesem, azon ma tört meg a kábel és recseg. Fájó szívvel válok meg tőle, nagyon jó volt, nem fülbedugós, olyan elég érdekes, fülre akasztós fajta. Nagyon szép méllyel, részletes hanggal. Azt kellene pótolja. Remélem beválik. Ha nem, marad tartaléknak és keresek tovább.
-
themebuilder
senior tag
-
kutkut
addikt
-
törölt tag
-
L4D1K
őstag
Ezekre a modokra vérszemet kaptam, és megcsináltam a sajátom :m és s szerelemgyerek. A tegnapi metrózás után annyi tapasztalat jött le, hogy a kicsi jobb mint a közepes vagy a nagy, jobban szigetel, több mindent hallok benne, csak kényelmetlen és néha nehéz megfelelő helyzetbe terelgetni. A dupla megoldás viszont nagyon jó eddig, nagyon a helyén marad, nem csúszkál, könnyű berakni, hangminőség egyenlőre még kérdéses, de iszonyat mennyire szigetel.
-
kutkut
addikt
-
törölt tag
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, de teljesen tanácstalan lettem. Milyen nagy bassus-al rendelkező, de szép hangzásképet adó fülest ajánlanátok max. 10E környékén?
Mire kell ezeknél figyelni? -
need
addikt
-
kutkut
addikt
-
Bushmann
tag
-
DemonDani
addikt
-
Bushmann
tag
Hát nem biztos, hogy a fake-hybridre kíváncsiak vagytok ezügyben, de az is brutálisan tartja magát. Félelmetesen szorosan rácuppan. Egyszer szerintem szétszedi a fülest is, ha sokszor veszem-rakom fel.

-
need
addikt
Sziasztok...
Rakok ide pár képet themebuilder kolléga kérésére Ill. IG55 kérdésének [tisztázására]..!
Ezt az isten le nem vakarja és nyugodt lehetsz hogy nem jön le 1 könnyen!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
U.i:.
Ja és a Dave™ üzenem ha majd 1x megjön aminek meg kell jönnie szemcsésebb kifordítani mint a képen van máskülönben a büdös életbe nem lehet felrakni és még plusz a Xears csövek még vastagabbak is -
Xabi78
aktív tag
-
SÖ
addikt
Egyenlőre amiket találta igen. De egy J.S.Bach orgonajáték nem semmi ám HD felbontásban. Most egy érdekes viny/24/96 töltök. Pearl Jim Live - ON TEN LEGS. Állítólag ez az album a kőbevésett élő zene.
Egyébként vannak Flac 24/192 letöltésék is. Komolyabb házi rendszereknél nagyon megéri. Álló hangfal, dualmonó erősítő, jómínőségű konverter. Egy TB háttértár 
-
krino
tag
-
DemonDani
addikt
-
SÖ
addikt
Ez pedig egy Norvég oldal. Itt free letöltésék is vannak, csak regizni kell.
-
Xabi78
aktív tag
-
G@ß!
őstag
-
SÖ
addikt
A konverter (XLD) a gépen van, és iPhone-on játszom vissza. De ezen az oldalon nagy felbontású zenei anyaghoz lehet hozzájutni. Az a lejátszó a telefonon állítólag kezeli a 24bit/96kHz-es felbontást. Most ezt akarom ellenőrizni.

-
Xabi78
aktív tag
-
SÖ
addikt
Nem erről van szó. Ott szunnyadt a memóriában egy Flac lejátszó, már vagy fél éve, és egy számot sem töltöttem fél rá. Most kipróbáltam. Nem Apple lossless! Még a TD-n is konszolidáltabb a mély, sőt. Most jött elő, a TD-nek a magasai. Teljesen más hangja van, sokkal gyorsabb. XLD-vel konvertálok, de nem merek az alapbeállításokhoz nyúlni.

-
DemonDani
addikt
-
SÖ
addikt
Fülhallgatók közül, pont egy ilyen felépítésű fülestől hallottam a legjobb hangot. Én elhiszem amit róla írnak. A lábdob olyan mélyre ment, hogy érezni lehetett a súlyát, a pergő dobnak magas hangja volt nem tompa kopogás, akkora dinamikája volt, hogy néha megijesztett. Akkor még OGG-ba konvertáltam. (Utcán hangosabbra kellett venni.) Pedig csak egy headset volt, Palm-al, meg Asus-al hajtottam. De ki vessz ma szivacsos megoldást? Lényeg, hogy IEM-ben csak hasonlót hallottam. Itt a szigetelést kéne megoldani, ne szóljon mindig másképp, akár hányszor beteszem.
Ja, Wav-ról áttértem a FLAC-re.
-
Bushmann
tag
Jó, én nem tudom.

De azért fura ez a nagy hype. Érdekes módon mindenki szereti a pk1-et, és ami a legtöbbet mond, az az, hogy olyanok dicsérik, akiknek jófajta fejeseik vannak. szinte szapulják hozzá képest a saját fejhallgatóikat.
De mondom, én nem akarom nagyon dícsérni, mivel nem hallottam se a pk1-et, sem igazán jó fejeseket. -
Dave™
nagyúr
-
Shufny
őstag
-
Bushmann
tag
A fenébe, hogy mindíg valaki másnak a füle alapján kell döntenünk. Ide velük, minddel, hadd próbáljam ki az összeset!

Eleve: egyik revew-jában azt írja a pk1-re, hogy jazz-re meg klasszikusra javasolja. Itt meg az Ok1-re írja ezt, a pk1-nek meg mindenféle olyat, amit nem hallgatok. Most akkor mi van? Valahol azt írják, hogy kicsit lassú a Pk1, abban amit linkeltél meg az van, hogy fast rockra ajánlja. Bah... -
Shufny
őstag
Ugyanezt linkeltem
Akkor bővebben:
"OK1 to PK1OK1 has analytical style, presenting precisely each instrument, note and detail. PK1 presents music in a whole, focusing on an energy and a mood of the song.
OK1 has very even tonal balance, while PK1 seems to have V-shaped frequency response with elevated bass and highs.
OK1 is accurate and delicate, while PK1 is more fun and lively.
OK1 is neutral, while PK1 has its own character."Ez azt jelenti, hogy az OK1 -hez képest a PK1 összemosott, és nem elég kiegyenlített, mint ahogyan azt rengetegen írják, de nekem ez bejön, mint ahogy van, aki szivesebben hallgat Beats Solo -t, mint K701 -et. Nyílván nem ekkora a különbség, de érzed a lényeget, hogy ezek után úgy pontoz, ahogy akar. Nem lesz azonos szint. Persze továbbra is mindenki azt vesz, amit akar. Csak próbálom elkerülni a nagy csalódásokat. Biztosan jó cucc, és én is kiváncsi vagyok, de szerintem borsos ára van annak, hogy egy hagyományos kialakítású fülhallgató szóljon valahogy.
-
Bushmann
tag
-
Shufny
őstag
-
Bushmann
tag
-
Shufny
őstag
Nem véletlenül írtam a Sunrise -t. Kb mindegyik egyetért abban, hogy a Charm teljesen olyan, mint a Pk1, csak fele annyiba kerül. Az meg hogy mihez hasonlítják, azzal nagyon vigyázz. Ne számítsál semmi K701 -re. Szeretnek elszállni az ilyenekkel. A PK3 -nál, meg többek szerint az MX470/471 vagy 760 jobb. Szóval annyira az sem kemény, hogy megérjen $50 -t.
Két valamivel földhözragadtabb review: HeadphoneAddict , joker
-
bigmasterg
addikt
Kicsi kemény lett, a szivacsa a végével előre fele volt benne, elve összenyomva volt benne a szivacs így már nem volt annyira rugalmas, mint simán.
Talán ez szigetelt a legjobban, viszont túlságosan kiemelte a mélyeket.(#13913) themebuilder: Mindegyik épségben marad, jól bírják ezek.

-
Bushmann
tag
Igencsak érdekes fülhallgató ez a Yuin Pk1. Felhívnám rá a figyelmeteket, mert egészen "borzasztó" véleményeket lehet róla olvasni. Pl, hogy összehasonlítható a hangja egy Grado RS1-el, vagy egy AKG 701-el. És az olcsóbb, Pk2, Pk3-ról sem hallani rosszat. Nem rossz, ha az ember magával viheti a fejhallgatóját egy kis fülhallgató méretben. Jó, az IEM is erről szól, nade azért ez csak más...
Egy komoly teszt ezekről a típusokról. -
DemonDani
addikt
a szili-vacs milyen volt kicsit bővebben? XD
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
Kár volt végigszenvedni 15 kombinációt, már korábban leírtuk többen is, hogy a (közepes) sima a legjobb hozzá

De nagyon kreatív

-
tariattila
veterán
Te hallod teljesen készvagy

unatkozni szar dolog mi?
-
narii
tag
-
narii
tag
Hy !
Tudnátok nekem ajánlani valami középkategóriás fülest ?
főleg filmre, meg zenére kéne, (esetleg játékra, egy mikrofon is jöhet mellé).Olyan 5 ezer ft körül gondolkodom.
üdv.
-
themebuilder
senior tag
Hát mit is mondjak ez nem semmi teljesítmény.

Gondolom jó pár gumiharangnak lőttek. -
bigmasterg
addikt
Ma (illetve tegnap) megint eggyel több fülhallgatóm lett.

Illetve egy 3 harangos xears gumi is az asztalomra került.

Ez a tripla nekem nem a legjobb, kisebbek és keményebbek a harangjai, mint a gyári duplának, kicsit kényelmetlen.Az első képből azt hiszem, rájöttetek, hogy egy xr120pro II az új fülhallgatóm.
Elsőre nem volt a legkényelmesebb darab, mivel túl hosszú volt a csöve. Így hosszú csővel a dupla harang nem éppen a legjobb (nekem meg az volt a TD100-al a legkényelmesebb.)
Thomas érdekesen gondolkozott, amikor három pár, dupla harangosat csomagolt mellé.
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy Frankenstein-eset játszok és szörnyeket alkotok.
(A hosszú cső meg megfelelő platformnak tűnt ehhez.)
Két közepes harang: (a világosabb puha, a sötétebb meg egy kemény harang)
Puhább darab szerelés közben:
Puha+ kicsi (háttérben meg puha + tripla):
XL+ közepes:
XL+ Foam:
Dupla Foam:
És a legbrutálisabb a Foam-al 'töltött' közepes harang:

Hogyan raktam össze a kettőt:

Jegyzetelnem kellett volna, hogy melyik hogy szólt, már sokra nem emlékszem pontosan. (Ezek mellett hallgattam még egy rakat sima harangot is.)
A moddoltak között volt amelyik jól szólt, de kényelmetlen volt, volt amelyik kényelmes volt, de rosszul szólt és még pár variáció.
Végül arra jutottam, hogy a sony ex82 és Denon ahc551 gyári közepese a legjobb rá. Most a Denoné van rajta. -
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Pontatlanul fogalmaztam "bedugós" cimszó alatt. Az én fülemből az Ilyenek esnek ki, de szívesen kipróbálnék pl. egy ilyet, és most nem a gyártó és a típus számít, hanem a kialakítás! A kérdés arra vonatkozott, hogy ha az eslő kialakítású fülesek mindig kiesnek a fülemből, akkor attól függetlenül találhatok olyat a második kialakításúak közül, amelyik jó lesz?
Dave™: Erősen gondolkodom én az Xears-on, mert anyagilag tulajdonképpen beleférne (szerencsére) (megtaláltam a vonatkozó topicot is, és gondolatban ki is választottam a TD III PRO BlackWood-ot a több mély miatt), csak arra is gondolok, ha ez a változat is "kiesős" az én fülemben(ből), akkor "kidobott" pénz lenne.
Próbára van lehetőség?
Üdv: g.
-
themebuilder
senior tag
Hollywood-ból érkezett USPS®-el Magyarországra. Eredeti termék, csak nem lehet vele ilyen gond.

Az igaz, hogy az Európa Unióba szigorúbbak a szabályok és jobban bevizsgálnak minden terméket. Azt nem állítottam, hogy egészséges én se.

De abban egyetértünk szerintem, hogy az utángyártott kínai (nem bevizsgált) termékeknél nagyobb eséllyel botlasz egészségre ártalmas termékre.
-
DemonDani
addikt
-Bevizsgált termék, így biztosan nem rákkeltő anyagú
ez úgy ahogy van hülyeség meg Dave állandó jajveszékelése is...
elég csak erre gondolni ami éppen a jelen problémája:
Betiltják a mérgező cumisüvegetAz hogy valaki bevizsgálta, baromira nem jelenti azt, hogy egészséges. Sőt... kb semmit nem jelent, mivel a fent említett cuccot is csak az EUban tiltják be, nem tudhatod hogy hol vizsgálták be, és nem Mo.n árulják, ergo lehet hogy Zimbabwében lett engedélyezve, sose tudod meg csak látsz rajta egy nyugtató plecsnit.
-
themebuilder
senior tag
Ma kaptam V-Moda PremiumSiliconeFittings gumiharangokat.
Röviden annyi, hogy minimálisan jobb a gyári Xears-eknél. Igazából csak az átlátszót próbáltam ki. Első ránézésre a kettő felülete nagyon hasonló. Hangzásban szerintem nem sok különbség van a két típus között.
Pozitívumok:
-Az ára $10 alatt van
-Plusz pont jár azért, hogy a szoknya szélén sorja szinte egyáltalán nincs
-Alaktartóssága is nagyságrendekkel jobb, mint a Xears gumiharangjáé
-Tartósabbnak tűnik
-Egy picit kényelmesebb is talán nála
-Bevizsgált termék, így biztosan nem rákkeltő anyagúNegatívum:
-Felhelyezése nehezebb, körülményesebb -
DemonDani
addikt
-
Dave™
nagyúr
-
krino
tag
most jobban belemélyedtem a Head-fi-n a fórumba... lehet én is a sony mellett kötök ki
Szinte biztos...mert nem hiszem, hogy óriási különbségek lennének és azért jóvalta olcsóbb
-
Dave™
nagyúr
Ha sokallod a 9-10k-t akkor nyilván nem jó neked a Xears
5k körül már van Sennheiser kétes eredettel, de minden bizonnyal jobban fog szólni, mint a gyárid. Egyébként csak azért dicsérjük, mert ezen az áron nagyon jók. Aki 5k-ért szeretne fülest venni, annak nyilván tárgytalan. A DBA-02 is nagyon jó állítólag az árán, de pl. én biztosan nem adnék érte annyit
Ugyanaz az analógia 
G@ß! link
2500 Ft volt szőröstül-bőröstül (szállítással), durván egy hónapot írnak rá, amíg a postás átússza az óceánt és elsétál vele idáig. Más különben nem értem mi tarthat egy hónapig
Remélem a cápák békén hagyják 
Shufny: elképzelem, ahogyan a "forgalmazó" a kérdésre, miszerint "aztán eredeti-é?" fapofával rávágta, hogy genuiunue.
-
krino
tag
-
G@ß!
őstag
-
krino
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
14000 - 13901
95968 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AM4 A520M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 TI 8GB Zalman S2 TG be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Bocsi ha nem voltam érthető, még mindig fáradt vagyok az esti meló után.
Amúgy nagy felbontású zenén teljesen másképp szól a TD, szinte hiányzik a mély egy kantátából. Az M1 meg hozza felkategorizálás közepeket. Az meg lehet hallani ahogy a nő ének közben izeg-mozog, és elfordul a mikrofontól.

Nem mondom, hogy nem lehet hallani egy 50Hz-es 2.5dB-es csillapítást, de egy olyan fülessel ami alapból kiemel, ráadásul általában zajos környezetben... Ha nem szól egyébként rosszul az az LG, ezért szerintem felesleges lecserélni.

.

ezt nem igazán fogja tudni a füles sem kompenzálni...

kemcso