Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Úgy gondoltam, ideje lenne beruházni egy értelmes hangkártyára/DAC-ra. Egy Hyperx Cloud 1-em van, ezt szerintem az alaplapi hangkeltő nem igazán tudja meghajtani, (vagyis szerintem marad benne bőven kraft még).Ezen kívül van egy kínai csöves erősítőm. Igazából régóta vágytam egy hasonlóra, remekül funkcionál.
Asztali gép mellé kellene, én valami külső megoldásra gondoltam. Mikrofon bemenet jó ha van, de nem létszükséglet (3,5"-es hosszabbítóval megoldható az alaplapival).
Árban olyan 15-25k körül gondoltam.
Köszönöm előre is a segítséget! -
gtamate2
veterán
válasz
Dorien #69648 üzenetére
Én egy hasonló, bár szerényebb kínai csöves erősítőt vettem. [link]
Egyáltalán nem rossz a cucc! Őszintén meglepődtem, bár azt lehet meg fogom bánni, hogy végül csöves erősítőt választottam, de a gitárerősítőknél nagyon pozitív tapasztalatom volt a csöves típusokkal, ezért döntöttem végül a csöves megoldás mellett. Egy értelmes hangkártya is elkél, de a gyári kerregőhöz képest is egész látványos a változás.
-
gtamate2
veterán
Esetleg a bkercso féle cuccok? Vagy ez még elég jónak tűnik az árához képest.
Mod: gondolom ezekhez kellene egy értelmes hangkártya, mert látom nem DAC, szóval kilőve
-
gtamate2
veterán
Bocsi, tudnál segíteni a hazai szekcióból? Köszi előre is
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Egy kicsit komplikált kérdésem lenne, de szerintem ez a topik, ahol a legjobban átlátjátok a dolgokat.
Jelenleg van egy Asrock B360M Pro4 lapom, amin egy ALC892 chip van. A láncom jelenleg egy HyperX Cloud I.
Azon gondolkodom, hogy hogy tudnám a legolcsóbban megúszni, hogy frankón kihajtsa? Olyan max 30k-t szánnék a dologra, de nem tudom, hogy egy hangkártya+ erősítő lenne-e a legjobb vagy egy külső hangkártya is megteszi, amiben van valami lightosabb erősítő?
Egy Creative Sound Blaster X-Fi HD-t néztem ki, de a BEHRINGER U-Phoria UM2 is szimpatikus. (vagy esetleg AXAGON ADA-71 ?)
Hangkártya+ használt erősítő is játszhat, de akkor valszeg belső hangkártya lenni, ami összeszedi a zajt a házon belülről. (A tápom jó minőségű FSP Gold japán kondikkal).
Szerintetek mi lenne a legjobb verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest