Új hozzászólás Aktív témák

• Dorien

veterán

válasz thomasrc #111060 üzenetére

Én elég hangosan hallgatok zenét (persze, ez relatív), és a zártak jobban megterhelték a dobhártyámat. Küszködtem pár hónapig fülzúgással (magasfrekis sziszegés) és a gyógyulós időszakban úgy döntöttem, hogy maradjanak a nyitottak. 46 vagyok, figyelni kell már az egészségre, az mindennél fontosabb. :K

Nekem nem kényelmetlen a D5200 fejpántja, de egy gyapjú fejpántvédővel még kényelmesebb lesz. A füleknek szánt nyílások lehetnek esetleg fülméret szerint kicsik, a régebbi D2000/5000/7000 széria nagyobb nyílású gyári párnákat használt. Párnát mondjuk szükség esetén lehet cserélni, azzal nem kísérleteztem. Jól meghajtva szerintem a D5200 egy kimagasló ár/érték arányú zárt fejhallgató, főleg a használtpiaci árán.

Az ATH-W1000Z Maestoso (teak fa) illetve az ATH-A1000Z (metálpiros alu) is ajánlott zárt fejes részemről, ha maradnál a bevált Audio-Technica vonalon. Ezek ritkábban bukkannak fel aprón.

"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com

Új hozzászólás Aktív témák