-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
thomasrc #111060 üzenetére
Én elég hangosan hallgatok zenét (persze, ez relatív), és a zártak jobban megterhelték a dobhártyámat. Küszködtem pár hónapig fülzúgással (magasfrekis sziszegés) és a gyógyulós időszakban úgy döntöttem, hogy maradjanak a nyitottak. 46 vagyok, figyelni kell már az egészségre, az mindennél fontosabb.
Nekem nem kényelmetlen a D5200 fejpántja, de egy gyapjú fejpántvédővel még kényelmesebb lesz. A füleknek szánt nyílások lehetnek esetleg fülméret szerint kicsik, a régebbi D2000/5000/7000 széria nagyobb nyílású gyári párnákat használt. Párnát mondjuk szükség esetén lehet cserélni, azzal nem kísérleteztem. Jól meghajtva szerintem a D5200 egy kimagasló ár/érték arányú zárt fejhallgató, főleg a használtpiaci árán.
Az ATH-W1000Z Maestoso (teak fa) illetve az ATH-A1000Z (metálpiros alu) is ajánlott zárt fejes részemről, ha maradnál a bevált Audio-Technica vonalon. Ezek ritkábban bukkannak fel aprón.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest