Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Néhány hónapja vettem egy ismerősömnek, én üzemeltem és állítottam be neki. Ő meg van vele elégedve, igaz netezés, levelezés, zene hallgatáson kívül másra nem használja, de erre maximálisan megfelelő!
Egyedül a webkamerát nem bírtam beüzemelni, valamiért nem tudtam bekapcsolni és hardver hiányában a drivert sem tudtam feltenni! Azon kívül teljesen szuper, halk, nem melegszik ( én picit nyúztam míg nálam volt), gyors...
Neked működik a webkam? Fentebb írtam, hogy a billentyűzet kombinációval sem tudtam bekapcsolni valamiért... Sajnos mire eszembe jutott, hogy a Biosra ránézzek, már átadtam az ismerősömnek ( lány)! -
demars
addikt
Nem kapcsolt be az fn+f12 kombóval... mivel nem tudtam bekapcsolni, így a drivert sem tudtam feltenni...
Mire súgtak (fentebb), hogy biosban is lehet állítani, kapcsolni, már elvitte a gazdája a gépet... németországba... bios buherálása online nekem magas...
szóval most várok míg hazajön... vett egy külső webkamot... csak picit gáz... ha egyszer van benne...
Nekem nem tűnt túl hangosnak... bár az én HP elitebookomhoz képest az...
Viszont nem melegszik, filmezés, netezés, zene hallgatás stb... közben! -
demars
addikt
Nem tudom, hogy van e mód rá, de megkérnélek, készítenél néhány képet a bios-ról, arról, hol kell vagy lehet letiltani.
Sajnos a gép németországban van, egy lánynál... Nem ért hozá, én pedig fejből nem tudom...
A képeket elküldeném neki, úgy talán egyszerűbb lenne, ha egyszer látná!Köszönöm!

-
demars
addikt
Szia krob81!
Néhány napja vettem egy ismerősömnek egy a544 laptopot.
Teljesen jól működik a webkamerát kivéve. Nem tudom bekapcsolni.
Fn + F12 nem működik.
Driver telepítés közben ( fj cam) kidobja a hibát, hogy nincs bekapcsolva / nem talál webkamerát.
Elvileg van egy zöld led ami jelzi ha be van kapcsolva, az sem világít!
Mivel a gépet már elvitték, így elég nehéz lesz a dolgom, de szívesen fogadom a segítséget.
Biosban le lehet tiltani?
Hogy tudnék életet lehelni a kamerába?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest