Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link]
💸Cashback objektívekre : 2026.04.01 - 2026.05.31.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Miután megvettem az X-T2-t, látatlanban hasonlóan voltam én is az összes, "alacsonyabb rendű" Fuji vázzal: úgy gondoltam, használhatatlan az összes váz, amin nincs ott az összes dedikált tárcsa. Aztán poénból lőttem egy X-M1-et, amin hagyományos PASM tárcsa van, mellé egy felirat nélküli expo korrekció és egy egészen fura, függőleges tárcsa, és szevasz. Mégis működik: az esetek 99%-ában A-ban fotózok, rekeszt állítom az obin, expo korrekciót mutatja a kijelző, ISO-t rátettem az egyetlen programozható gombra, a többire ott a Q menü. Nyilván a T2 más élmény, ezzel együtt élmény az M1 is.
Simán bevállalnám az X-S10-et.
-
madgie
titán
Mert ha belenézel a keresőbe, nem látod az expókorrekciót? Két helyen is tudja ám mutatni :)
Meg őszintén: engem sose érdekelt, expozíció előtt, látatlanban hogy állt. Mi ez, DSLR, hogy tippelj? Belenézel és látod, milyen az expó, ha sötét, tekersz erre, ha világos, amarra. Nyilván mindenki máshogy csinálja, nekem pl egyszer nem volt eltekerve az utóbbi években az expókorrekciós tárcsa a C-ről, sokkal gyorsabban és nagyobb mértékben tudtam az első tárcsával állítani (vagy a hátsóval, ahogy tetszik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el:
hemaka