Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link]
💸Cashback objektívekre : 2026.04.01 - 2026.05.31.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Még amikor friss volt végignéztem, most megint nincs türelmem, arra azért emlékszek, hogy én sem értettem egyet a videóval. Az ilyen szín összehasonlításokkal az a legnagyobb bajom, hogy nem sok közük ahhoz amit valós körülmények között tapasztal az ember, szal szvsz ezt tesztel nem nagyon lehet eldönteni, a tapasztalat, ami számít, mert valós használat mellett folyton változnak a fények, a körülmények is. Madgie-vel viszont egyetértek, a jpg-t is be kell állítani, finomhangolni, no meg panásként múlt héten letöltöttem tesztoldalakról pár fuji raw-ot vegyesen, portrékat, tájfotókat stb és csak annyit kellett tennem lr-ben, hogy beállítottam a megfelelő camera profilt oszt az állam leesett... pana rawokkal ehhez képest néha órákig is t*kölnöm kell és akkor sem lesznek a színek olyanok.
madgie: pana rawokon picit a huelight segíthet, bár attól függ milyen panáról van szó, a g3-ason alig változtatott valamit, a g6 rawokkal viszont egész emészthetővé varázsolja a rawot... Persze azért nem egy fuji szint

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el:

hemaka