Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz eeXaa #17896 üzenetére

Még amikor friss volt végignéztem, most megint nincs türelmem, arra azért emlékszek, hogy én sem értettem egyet a videóval. Az ilyen szín összehasonlításokkal az a legnagyobb bajom, hogy nem sok közük ahhoz amit valós körülmények között tapasztal az ember, szal szvsz ezt tesztel nem nagyon lehet eldönteni, a tapasztalat, ami számít, mert valós használat mellett folyton változnak a fények, a körülmények is. Madgie-vel viszont egyetértek, a jpg-t is be kell állítani, finomhangolni, no meg panásként múlt héten letöltöttem tesztoldalakról pár fuji raw-ot vegyesen, portrékat, tájfotókat stb és csak annyit kellett tennem lr-ben, hogy beállítottam a megfelelő camera profilt oszt az állam leesett... pana rawokkal ehhez képest néha órákig is t*kölnöm kell és akkor sem lesznek a színek olyanok.

madgie: pana rawokon picit a huelight segíthet, bár attól függ milyen panáról van szó, a g3-ason alig változtatott valamit, a g6 rawokkal viszont egész emészthetővé varázsolja a rawot... Persze azért nem egy fuji szint :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés