Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
freddie
csendes tag
Sziasztok.
Készítettem, egy webléapot FrontPage progival. Teljesen pofásan néz ki vannak benne sima hivatkozások, linkek. Felszeretném tenni a Freeweb.hu-ra ahhol regisztráltam domain-t mmeg tárhelyet is. Csak hogy mikor töl,töm fel FTP-n keresztül, mert a freewenél ezen keresztóül kell. JKiírja , hogy a Front Page server Extensions nincs telepítve a freeweb szerverén, ezért nem fog megfelelően működni a hivatkozás stb.
Aminek következtében tényleg nem működik sem a hivatkozás, sem a garfika sem semmi sajnos.
Más progihoz nem nagyon értek ezért választottam ezt. Teljesen újat pedig nem anygon szeretnék írni, azaz készíteni.
HA TUDNÁTOK tanácsot adni, hogy mit tegyek akkor megköszönném.
üdvözlettel
freddie
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi