Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Köszi, hagyd csak. Inkább telenyomok egy blogot valahol, hogy mindenki kerülje el őket. Egy pillanatig azt hittem, hogy az ő érdekük, hogy a szolgáltatásuk működőképes legyen, de az elmúlt egy órában átértékeltem magamban a dolgot. Max. az internetes társadalom megvédése érdekében terjesztem majd mindenhol a problémákat velük kapcsolatban.
Érthetetlen, ők pénzt szednek be a reklámozóktól, de a felhasználók szívnak a ''szolgáltatásokkal''. Az ilyen cégeknek a süllyesztőben a helyük.
-
Surv
tag
Klassz

Van gmail-es mailcímem is
De az megy. Igaz nem pop3-ról, hanem webről, de nekem az is kiválóan megfelel.
Egyébként ez a mailgungary csinálta az Egon-t és a többi ismert ingyenes webszolgáltatót is.
Bakker. Rányomtam arra, hogy beérkezett mappa törlése, mert informatikusként feltételeztem, hogy nem egy rendszemappát fogok törölni, hanem annak spammel teli tartalmát erre mi történik? 10 mp múlva van egy teljesen üres mailboxos postafiókom.
Faxa. -
Surv
tag
Nah... jól jártam.
Egy freemail.hu-s fórumban keresem a mailbox.hu elérhetőségét. Sorry.
Egyébként közben nyomoztam. A Mail Hungary Kft elérhetősége nincs sehol feltüntetve, ami mellesleg törvénybe ütköző. Találtam is evvel kapcsolatban egy írást az infomediator.hu-n.
Akkor ezennel köszönettel nem kérem az elérhetőséget, szinte kizárt, hogy valaki innen meg tudná mondani. -
Surv
tag
Izé, izé...

Az még hagyján, de nem is szegény freemail.hu-val van a baj. Ez van, ha sok az ember mailcíme.
Új kérdést teszek fel:
Tudja valaki a www.mailbox.hu rendszer-adminisztrátorának elérhetőségét? Találtam egy kapitális hibát, amit megosztanék vele.
Köszi
Egyébként megosztom veled, mert nem titok és végülis nem feltétlenül biztonsági hiba, bár tény, hogy az illető postaládájának tartalma véletlenül egyetlen gombnyomással megsemmisíthető. Ez kapitális hiba szerinted? Magyarul rányomok valamire és 10 mp múlva már el is tünt az összes kapott, küldött stb. levelem, mappám és még sorolhatnám.
Elnézést a freemailtől, a mailbox a hunyó.
[Szerkesztve] -
Surv
tag
Sziasztok,
tudja valaki a freemail rendszer-adminisztrátorainak elérhetőségét? Találtam egy kapitális hibát a freemail.hu-n és gondoltam megosztom velük.

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest