Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
begin;
Egyszer én is próbálkoztam vele. Mindig lestem haver válla felett, és láss csodát! { soha nem írtam semmit, de már nem ijedek meg tőle. Szal tényleg nagyon egyszerű nyelv, de aszt hiszem egy kicsit elavult. Ha teheted, és tényleg komolyan akarsz foglalkozni programozással, akkor ajánlom Borland fejlesztőfelületét. Az obeject pascal-os a Delphi névre hallgat. Elejinte rengeteget segít, és ráadásúl egyből winfos környezetbe fordítja a megírt progikat úgy, hogy neked nem is kell foglalkozni az ablakok kirajzolásával, annak memóriafoglalásával, meg egy csomó ülyan dologgal, ami a winfosos környezethez kell. És ráadásul még felügyeli is a megírt programot, lehet tesztfuttatást kérni, és nem hal le a rendszer, ha valamit rosszul írtál meg és véletlenül belefztsz egy végtelen ciklusba.........
end;
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest