Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Pitterix: Gyógytorna
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Jártam már így anno az ASUS M4A88T-I Deluxe lapom I/O Shield-el egy SilverStone SG05 ház páros kapcsán de nem hinném hogy a ház(ak) tehetnek a problémáról.
Shield nálam így néz ki: szivacs + valami "alu lemez vagy fólia" réteg.
Igen passzosan ment csak a helyére, kb egy kézzel toltam hogy a másikkal rögzíteni tudjam.
Kicsit ugyan hajlottak a kivezetés "dobozok" és púposodott kifelé a shield de nem túlzottan és végül úgy hagytam, kicsit feszülve.Ha nagy mértékben feszül, talán próbáld meg kézzel felpuhítani a "szivacsot" ha még nem próbáltad volna .
Talán segíthet mert szerintem nem konkrétan szivacs hanem csak valami hasonló anyag, plusz ha neked is van rajta még egy réteg "alu" bevonat akkor elég merev tud lenni. Legalábbis az enyém szinte kopogott, olyan merev volt.
Esetleg nézd meg hogy teljes mértékben befeküdt a helyére a shield vagy jobb híján én leszedném a szivacs réteget mintsem a házat kezdjem el deformálni. -
patomi
őstag
ott lehet,hogy valami gond van, szoktak a kivágások mellett lemezek lenni, amik ki vannak hajlítva. Nézd meg nem e akad el a lapban valahol valamelyik. Feszülés icic-pici lehet, de ha nagyon feszül az tuti nem jó.
Nekem saber p67 lapnál volt szivacsos, meg giga z77-nél, egyik sem feszült. (az mondjuk még másik házban volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest