Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Nálam két progi is ezeket az értékeket mutatja, előlapi hűtés nélkül, alaphelyzetben.
Játék alatt még nem is néztem. Lehet nem ártana.Előlapi porszűrő nagyon csúnya lett kb. 3 hét alatt.
Igen, nálam is az asztalon van ill. fél méterre az ablaktól és nagy por keletkezik a lakásban.
Nem fotóztam le mert nem akartam elrettentő példával szolgálni de engem nagyon zavart.
Lemez füleinek hajtogatása tuti nem húzza egy évnél tovább.
Szivacsból igen nehezen tudtam kiporszívózni a koszt , szóval inkább a mosás hoz eredményt. -
Kissjeno
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Helló . Olvastam a blogot felmerült egy-két kérdés bennem.
Amikor a gép alaktrészei még az asztalon voltak a DVD író még fehér volt de a végén már fekete lett, mi történt közben vele?
DVD író előtti lap azért is érdekel mert nekem fehér íróm van és azért, hogy fekete legyen nem szívesen adok ki 4-5 ezer forintot. Ha jól látom a keretet hozzáragasztottad a író ajtajához? Ha igen akkor, hogy nyitod ki ? Tudom, hogy pl. neróból ki lehet nyitni de ha újratelepítés van akkor mi van?
Ez a ventillátor téma engem is idegesít, csak azt nem tudom, hogy 14 cm-es ventiben milyen márka vagy tipus lenne ami csendesen tenné a dolgát akár max fordulaton is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest