- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kissjeno #412 üzenetére
Max fordulaton sajnos nem létezik csendes ventillátor még 12-14 centis méretben sem. Még én sem találtam ki, hogy hogyan lesz a legjobb rövidrezárni a venti-kérdést.
Az írónál kicsit trükköztem. Az ODD gyári előlapját lepattintottam, és elraktam hátha kellene később. Nem egyszerű leszenvedni törés nélkül, pepecselős munka. Ezek után kétoldali ragasztószalag került az immáron csupasz dvd tálca elejére, erre egy 1x4-es lego kockát ragasztottam. Ezek után a házhoz kapott panel 2 pöckét (sajnos muszájból) letörtem, hogy tudjon a tálca szabadon járni, és a panel belső oldalára szintén kétoldalú ragasztószalag ment, ezután már csak össze kellett nyomni. A jó minőségű kétoldali szalag nagyon bika. Az egész procedúránál csak az elhelyezésre és az egymáshoz való helyzetre kellett figyelni. Én minden ragasztás előtt megnéztem szárazon, hogy jó lesz-e abban a helyzetben, és ennyi.
A tálcát pedig saját géppel is ki tudod adni bármikor, jobb klikk az író ikonján, és Kiadás. Renistallnál lehet egyedül problémás, én akkor gondolom leszedném a panelt, és ha már megy a gép rendesen, akkor visszaragasztanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Windows 11
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Kerékpársportok
- Autós topik
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest