Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Gépjármű ügyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Sárcok,
Első sorban Arc Midi tulajokat kérdezném. Elég sokat buheráltam mostanában a gépet kívül-belül, és megnéztem a vasat úgy, hogy a HDD-ket, kerettel együtt, kivettem, és csak simán az asztalra tettem. Az a szomorú hír, hogy bizony ezek rezonáltatják be a házat, de sokszor nagyon durván, piszok idegesítő. Vizsgaidőszak közepén vagyok, legutóbb 6 napon keresztül tanultam napi 10 órákat, csendben, gép ment az asztalon tőlem ~ 1 méterre , és a hét végére már alig tudtam elaludni, annyira csengett a fülem non-stop.
Szóval muszáj orvosolni a problémát, mert nem bírom. Nektek nincs ilyen jelenség? Valakinek van konkrét ötlete?
Előre is köszi
ui.:
Közben megoldódni látszik a HDD-k hűtése, homemade módon. Mivel a felesleges kereteket úgyis kivettem már(lent van 2 HDD-m csak), a nagyobb hely miatt, pont be tudok applikálni egy 8 centis ventit a 2 drive közé. Ha kész lesz, és hatásos, akkor majd mutatok képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest