Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• turorudi

aktív tag

Sziasztok, nekem is megtetszett az R4.
    Az első tapasztalataim alapján tényleg jó ház, masszív, csendes, elég jól szervezhető/rendezhető. Mondjuk egy picit nagyobb helynek kellene lennie az előlapi ventilátor és a HDD-k háta között, ha a kivehető, 5 fiókos részbe teszek HDD-ket és a ház hosszával párhuzamosan fordítom. Erre a merevlemezek hűtése miatt van szükség, és alig megoldható, hogy a táp, illetve SATA csatlakozók bele ne ütközzenek a ventilátorba. A HDD tálcákon kellett a kis gumikarikákat előrébb tolni, de így is csak 3 HDD fért el úgy, hogy a kábeleket annyira fel kellett gyűrni, hogy így is valamennyire elállják a levegő útját. A negyedik HDD oda már nem megy be, mert akasztaná a ventit.
    Ez hiba, ahogy az is, hogy ha a kábelmenedzsmenti oldalra szerelem fel az SSD-t, a tápcsatlakozók közül csak a zsinor végén lévő csatlakozót lehet csatlakoztatni, mert az ágon feljebb lévő csatikból ugye folytatódik tovább a kábel, és így nem fér oda a csatlakozó. Viszont ha csak a végét dughatom be, onnan nem ér el a kábel többi csatlakozója a HDD fiókokig.
    És egy talán egyedi jelenség: az előlapi panelen a 7V-os állásban nekem kikapcsolja a ventiket, illetve a sebességek meg vannak cserélve. Az 5V a gyors, a 12V a lassú járás. És jó lenne, ha lenne egy közép érték ahelyett, hogy kikapcsol.
    Más tapasztalt ilyesmit Fractal előlapi kapcsolóval? Írtam a supportnak, most várom a válaszukat

Új hozzászólás Aktív témák