Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Hali!
Sok tesztet láttam és sok teljesítmény és rendszerdiagnosztikai programmal foglalkozó weboldallal találkoztam.
Viszont ha valamilyen játékot meg szeretne venni a kedves felhasználó, ha nincs lehetőség demó verziót használni (mert mondjuk nincs az adott játékból), segítségére lehet egy olyan weboldal, ahol különböző konfigurációkon tesztelik a játékokat és publikussá teszik az eredményt is. Ez hasznos lehet számítógép fejlesztésénél is.
Egy ilyen oldalt szeretnék létrehozni, viszont sok a homályos részlet, hogy mit tartalmazzon.
Ha van valami jó ötletetek, szívesen várom őket.
Először táblázat formájában lehetne megtekinteni, majd idővel fejlesztve lesz.
Tudom, hogy ez nem Játék, de nem is az alaplapi topikban a helye, ezért nyitottam itt.
Jó fórumozást!
Idővel itt lesz elérhető az oldal:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest