-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz Tibicsucsu #11804 üzenetére
Hétvégén beolajoztam szépen az ujjammal, sütőben 250 fokon megsütöttem.
Nem kicsit füstölt... attól féltem, ki ne gyulladjon.
Nagyon brutál volt.De egész jó lett. Olyan lett, mintha valami kérget csináltam volna rá.
Majd otthon lefotózom. -
modflow
veterán
válasz Blackhole13 #11799 üzenetére
Mondjuk a csiszolás nem rossz ötlet!
Milyen csiszoló papírral csináltad?Amúgy senki nem tudja, mi az a fekete anyag rajta?
Ami középen porrá vált, elég gáz lenne megenni.... -
modflow
veterán
válasz Tibicsucsu #11790 üzenetére
Én kifejezetten azért vettem, hogy kint tűzön tudjak grillezett, sütni.
A két szélén a fekete valami nem jöttv ugye le, mert a tűz ugye középen volt és a szélein nem úgy érte.....
De ha elkezdenék rajta húst sütni, és az A fekete lejön, akkor az a porszerű fekete cucc mind a húson lesz és nem biztos hogy jó megenni...
-
modflow
veterán
válasz krizmo_ #11787 üzenetére
Étolajjal.
De nem!
Az a fekete szín volt a gyári szín, mondanám ha wok lenne, hogy valami teflon réteg, és most ahol a tűz közepe volt, leégett a francba.De ez egy öntött vas lap. Milyen fekete réteg volt rajta???
Leírásban valami rozsdásodás gátló növényi olajat ír, hogy azt kell leégetni, de az lenne az a vastag fekete???
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Vásároltam egy grill öntöttvas lapot.
A használati utasításban ez áll:Miért jó választás egy öntöttvas edény?
Azért, mert a legkülönfélébb típusú tüzhelyen használható, így hagyományos gáz -illetve elektromos tűzhelyen, sütőben, szabad tűzön, kemencében, egyaránt jól müködik."A beavatás: Első használat előtt mindenképpen be kell avatni az öntöttvas edényt. Ehhez óvatosan mosószeres vízzel mossuk el, majd töröljük szárazra egy puha ronggyal vagy papírtörlővel. Hagyjuk megszáradni, majd kenjük be olajjal és hevítsük tűzön vagy sütőben füstölésig. Hűtsük le, és kétszer-háromszor ismételjük meg a folyamatot. Ezzel az edény készen áll a munkára."
Ezt elvégeztem és az első alkalommal ez az eredmény fogadott:
Mi ez a fekete réteg, ami most bizonyos helyeken eltűnt?
Ez mennyire normális???[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Szeretnék vásárolni egy grill kocsit.
Ebben van valakinek tapasztalata?
Erről mi a véleményetek?
[Grillkocsi] -
modflow
veterán
Na jó, szerintem így sose lesz vérem. 😅
Vérport vett már valaki étkezési célra?
Én azt hittem, az pl. horrorfilm forgatásra jó. -
modflow
veterán
Így 2022 végén lehet kereskedelmi forgalomban sertésvért vásárolni étkezési célra?
-
modflow
veterán
válasz krizmo_ #8727 üzenetére
Nos megsütöttem. Sajnos mint kiderült, csak sima BL55 volt otthon, és sikerem sem volt, így nem tudtam belerakni sikert, gondolom ennek köszönhetően a végeredményben sem nagyon volt siker...
Olyan így ránézésre, mint valami kerek kalács, tömzsi, a súlya is nagy. Egy bolti zsemle habkönnyű.
Még hűl, nem kóstoltam. -
modflow
veterán
Most, hogy már 1000 Ft körül van a kenyér ára, felvetődött bennem, hogy veszek egy kenyérsütőgépet.
Tudtok valami jó típust ajánlani?
Illetve mennyi energiát/áramot igényel egy kenyér megsütése?Bár lehet, hogy ha van valami jó zsemle sütési tipp, azzal kezdeném sima villanysütőben.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
A bolti linzerekben milyen ragasztóanyag van lekvár néven?
Egyszerűen sehol nem találok olyan kemény lekvárt. :) -
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Mert ha tényleg csak ennyi, akkor megveszem a Praktikerben és levágom 50-ről 40 cm-re. Bár az igaz, hogy a másik méret a 25 cm lehetne 30...
No meg azért is kérdeztem, hogy ez tényleg ugyan azt-e, mert nem lenne jó, ha megvenném és valami mérgező anyag jönne ki belőle a sütően.
-
modflow
veterán
Neten lehet venni pizza sütéshez pizzakövet 16.000 Ft-ért, samottból van.
Praktikerben lehet venni samott téglát 2800 Ft-ért.Mi a különbség érdemben?
http://www.kalyhasbolt.hu/Pizzako-pizzasuto-samottlap-kenyersuto-lap-EXTRA-4
https://www.praktiker.hu/epuletgepeszet-futes-hutes/kalyha-kandallo-kazan-tuzeloanyag/fustcso-es-tartozek/316276-domofire-samott-tabla-feher-25x50x4-cm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest