Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazoltan
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Ügyes vagyok? Nagyon udvarias vagy
Ízre nem rossz, állagra tömött.
Tre Mulini a márka, az Eurospinben árulják, mondjuk most nézem, per dolci.. desszertekhez.
Párom mondjuk ebből nagyon jó pizzát készít.Essejó:
Én is diétázom, pontosabban már csak követem az étrendem, szinten tartom magam, de simán belefér 1-1 buci naponta, bele van számolva -
lazoltan
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Korábban megosztott bagel recept alapján próbálkoztam életem első kelt tésztájával: [kép] [kép]
Egyrészt nem bagel lett, már ha a lyuk feltétele a bagelségnek
Másrészt nagyon tömött a tészta.
Több hibát is elkövettem: gondolom a 00 liszt a bl80 helyett nem jó, de csak ez volt itthon, illetve kellett volna még gyúrás közben lisztet hozzáadni, de nem mertem, kicsit ragadt még amikor elkezdtem keleszteni.
Amúgy szépen megkelt, de elfelejtettem porciozas után keleszteni, csak a formázás végén hagytam még fél órát. A következő hiba, hogy nem hagytam a buciknak helyet, mert a kelesztés végén zsemlévé váltak és össze is értek, így csak megnyomorgatva tudtam őket a fürdőbe helyezni.Mindenesetre jó élmény volt érezni a dió topping és a friss, sült tészta illatát, úgyhogy nem adom fel

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A16 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás