Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ha pénz nem számít, akkor Cosori vagy Philips. A legtöbb innováció tőlük jön, a termékeik nagyon jók. Nekünk Cosori van, szeretjük. Eléggé drága, de mindkettőnél van akció, a Cosori a német amazonról gyakran jelentősen olcsóbb, ott gyakran van akció.
-
Essejó
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
link
Annyi, hogy én nem a kosárban spriccelem meg olajjal hanem még a sütés előtt a tálcán, mindkét felét.
De ugyanígy sütöttem tepsinyi mennyiséget egyben hőlégkeverős és gázsütőben is régebben. -
Beni2360
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
És ajánlott a tojásban kevés olajat keverni, hogy a hús is kapjon egy keveset. Aztán a prézlibe kevés pirospaprikát keverni ettöl kap szép élénk piros színt. Én be szoktam mindkét oldalát sütés elött olajozó sprevel fújni vagy ecsettel olajozom. Több mint két éve használjuk.
UI: Az Alzában jó áron van a Siguro sütő és sokan vették onnan. -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem egy BlitzWolf van. Azért ez lett mert akkoriban ez volt akciós
Egyébként minél nagyobb legyen a sütőtere és kb. ennyi amit nézni kell szerintem. -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem mióta megvan az airfryer nem sütöttem semmit zsiradékban. "Csodálkozom" is néha ha ilyesmit eszek másnál, h tiszta olaj az egész. Szóval szerintem igen, lehet élni zsiradékban sütés nélkül
Ki kell tapasztalni, néha egy nagyon kevés olajjal meg kell kenni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott iGET Homeguard 1080p IP66 biztonsági térfigyelő kamera - Közel 2 év magyar gari!
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- 2019 - BMW I3s 120Ah
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként minél nagyobb legyen a sütőtere és kb. ennyi amit nézni kell szerintem.
Ki kell tapasztalni, néha egy nagyon kevés olajjal meg kell kenni a dolgokat.
Mr.Csizmás
krizmo_