- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #5148 üzenetére
Van illóolajam, amit a családtól kaptam, allergiás is vagyok rá.
Alma, fahéj meg narancs illat van még. Vagy van olyan, ami vonzza a bogarakat és hangyákat és inkább ne használjam?
(#5149) arcsin
Nálam most az Első Pesti Malom lisztje volt problémás, és pont a Nagyi Titkával nem volt eddig semmi gondom. Most van még itthon Gyermelyi, remélem az nem problémás.#5150) krizmo_
Ha a Garat ennyire jó, akkor legközelebb tőlük rendelek és kipróbálom őket.(#5151) bugizozi
Hát, ilyesmit mondtam volna én is. Amikor nekem ilyen kell, akkor csontos oldalast sütök valami ketchupos-mustáros-mézes mázzal meg valami alkoholban, általában sör.
Amerikában nagyon mennek ezek az Instant Pot főzések, sztem ha rákeresel találni fogsz sok mindent. -
arcsin
senior tag
válasz
krizmo_ #5148 üzenetére
Kérdés, ha már tárolók. Spagettitésztának szeretnénk venni valami hosszúkás, ha lehet kocka alakú, elfektethető tárolót, nem túl drágán ( max 2ezer ft). Ötlet?
Amúgy lisztre annyit, hogy a komáromi lisztek bebogarazódtak otthon nagymamámnak szinte mindig. Még anno, Komárom-Esztergom megyében laktam még nő 15 éve. Azóta nagyi titkát gyárt a komáromi lisztgyár, nem simán komáromi lisztet
Lehet azóta javult a gyártás, de kerülöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest