Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
krizmo_ #4338 üzenetére
Akkor nem a hűtő miatt, de valami miatt nálunk eltolódott az egész a tejsav és ecetsav termelő mikrobák felé, a széndioxid termelés meg visszamarad. Én ha élesztővel keverem, akkor ugyanúgy szépen megkel, mert az elbontja a savakat és széndioxiddá alakítja őket, anélkül viszont kicsi marad és savanyú. Szóval nem optimális a mikroba összetétel. Én mondjuk már kidobtam az enyémet, mert meguntam vele a pepecselést. Nagyjából az volt a cél, hogy ne kelljen élesztőt vennem, amikor hiány volt belőle, de most már nincs ilyen gondom, és pont ezt a célt nem teljesítette. Nekem bejött, hogy amikor élesztővel kevertem, akkor volt egy kis tejsavas felhangja a kenyérnek, de a család nem szerette és nem csak magamnak sütök. Nekem az élesztős is elmegy, bár kétségtelenül nem ugyanaz. Majd még kísérletezek vele, hogy mi van, ha teszek bele egy kis joghurtot is csak az aroma kedvéért, hátha úgy egyszerűbben elérhető ugyanaz. Talán egyszer-egyszer átmegy a bírálókon az is. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest