Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrSealRD

    veterán

    válasz kmarci25 #4110 üzenetére

    Szerintem ez kicsit olyan amikor kitalálunk egy saját versenyt...aztán mivel ismerjük jobban a kontextust így könnyebb megugrani a szintet...aztán meg arról beszélni, hogy profik vagyunk ebben.
    Én például profi módon tudom kezelni a tésztát, hogy még a lábujjamra is jut belőle... Profi vagyok benne... De ettől még ez a profizmus, nem egy egyetemleges dolog... Attól sem lesz az, hogy sokan átveszik esetlegesen.

    A magas hidratáltság egy adottság...nyilván a takony tésztát a fizikai mivolta miatt nehéz kezelni. De csak ezért profizmusként tekinteni erre... Hát fura minimum. De hol a határ...folyik mint egy krém? Ha azt szelídítem akkor profi vagyok?
    De nézzük a másik irányt...alul hidratáció...ki mennyire tudja kispórolni a vizet...ugye, hogy nem tűnik teljesen profinak...

Új hozzászólás Aktív témák