- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
MrSealRD #4111 üzenetére
"nyilván a takony tésztát a fizikai mivolta miatt nehéz kezelni." Itt a lényeg. Ha én nekiállok egy 90+%-os tésztának, akkor az takony. Ha egy profi, akkor ő tudja úgy kezelni, hogy az tészta legyen, és gusztusos, szép kenyér süljön belőle, ettől profi. (Youtube-on keress rá ha érdekel, high hidration dough vagy crystal bread) Igen, adottság a magas hidratáltság és az a kérdés, hogy mit tudsz ezzel az adottsággal kezdeni. És itt kezdődik, hogy tudsz-e vele bánni, vagy nem.
Kitalálunk egy saját versenyt? Miért a többi verseny hogy keletkezett? Termett a versenyfán?
Minden versenyt kitalált valaki.
Másik oldal, alulhidratáltság, semmi értelme próbálkozni vele, mert nem tud átsülni, vagy egy kőkemény gumidarab lesz, bármennyire profi is az illető. Ezzel szemben magas hidratáltsággal lehet szépet, finomat csinálni, csak érteni kell hozzá. És ki az aki ért hozzá? A profi.
Még egyszer: itthonra én sem szeretem az óriás lukú, magas hidratációjú kenyeret, de kihívásnak jó játék.
De elfogadom azt is, hogy nem értetek egyet. Ezekkel az érvekkel még nem győztetek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest