- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
babacsillag
csendes tag
Van egy tuti repa receptem!
A repat minimum 4 reszre vagod(keresztben felezed es hosszaban felezed), alufoliara teszel egy sort belole(kb.20cm hosszan), megvajazod, vagyis eleg egy vajas csikot huznod keresztben, majd megsozod. Erre rakod a kovetkezo reteget, hasonloan megvajazod, es sozod. Harom regetnel nem rakok tobbet, nem parolodik meg.
Ezutan rahajtod az alufoliat minden oldalrol, es mehet az elomelegitett sutobe. 180 fokon fel ora kell neki, tobb adagot is tehetsz be egyszerre, de ne legyen 3 retegnel magasabb csomagonkent.
Az alufoliat hajtassal felfele tedd, ne follyon ki vaj. Ilyen repa izu repat meg sehol sem ettem, es az illata is fantasztikus. Nem igenyel forditast, kavargatast....Nem tudom, lehet e otthon kapni vaj spret, de mostanaban azt hasznalom. 3-4 fujas egy reteg repara, so, csomagolas, sutes es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest