- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi #10543 üzenetére
Én azt mondom megéri a felárat, ha egy dologhoz hozzá tudsz szokni, a vízkőhöz. Én is ezt szerettem volna, de mivel nem lehet benne desztvizet vagy lágyított vizet használni, nem választottam, mert úgysem tartanám karban és tönkremenne.
A kávéfőzőink is szétmentek, amíg nem volt lágyított vizünk, a ráérünk arra még hozzáállásom miatt.
Végül egy olyan Aeg lett, aminek az aljába lehet vizet tölteni, azt használjuk ha kell. Ez a magas páratartalmú gőzben sütést kizárja, mert nem szabályozható, de mivel szuvidálok, annyira nem számit. Mindenféle sütihez, kenyérhez nagyon jó egyébként.
Egyébként felmerül a jogos kérdés, így leírom kérdés nélkül is: azért nem lehet benne lágyított vizet használni, mert az nem vezetőképes, így nem érzékeli a víz szintjét a sütő. Bennem a kisördög persze azt mondja, hogy azért, hogy tönkremenjen a vízkő miatt, mert a vezetőképesség helyett kb. százféle módon lehet még megmondani mennyi víz van egy tartályban…
Ha veszel, akkor az ajánlott eljárás, hogy a lágyvízzel töltsd fel és önts bele egy pohár csapvizet is.
kieg: ha már a választás előtt állsz: a belső hőmérő felárát is érdemes megfontolni, hiszen annál sokkal jobb megoldások vannak. Nekem +30k lett volna a belső hőmérő, de helyette vettem ezt [link] és nem kicsit jobb megoldás. Pl. el is mehetsz otthonról és akkor is látod hol tartasz.
-
válasz
bugizozi #10543 üzenetére
Üdv,
Én szeretnék majd, nekünk érdemes lenne, mert itthon sütjük a pékcuccokat és azokhoz jól jönne, nem kellene külön betennem edénykét forró vízzel, amivel párásítok. Valamint kelesztésnél is nagyon hasznos tud lenni, pl. most is be van készítve a sütőbe croissant, és egy tálka forró vizet tettem be, hogy ne száradjon ki a tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest