RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [bb0t:] Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
#76500480
törölt tag
Hat jó ha lehet kapni sertéscombot… Én azért is veszem mert kamu zsír% darált hús nem üti meg a mércét+ Fagyasztoban rovidebb ideig tárolható,emlékeim szerint 3 hónap. Így az ember magának ledarálja a kevésbé zsíros friss húst Klopfolni én még folpack alatt szoktam a húst, hogy ne fröcsögjön Mustárnak semmi baja (minőség megőrzési ideje van és nem “fogyaszthato” dátum+ az ecet és cukor “konzerválja”. Citromlével óvatosan, régen én a szent írások szerint halakhoz, tengeri herkentyukhoz adtam de túlságosan is dominál a citrom íz és nem azt akarom érezni. Borssal különben szintúgy vigyázni. Étteremek/menzák szoktak agyon fűszerezni, hogy ha valami ízetlen vagy rosszul sikerült.
[ Szerkesztve ]