Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Én is utánvéttel rendelek mindent amit lehet, de ez PH!-ról volt rendelve, ilyenkor nem sokat segit az utánvét sem, mert akkor meg az eladó szivja meg.
Hivtam az ügyfélszolgálatot, az is egy teljesen felesleges funkció, ugyanazt mondja vissza amit én is látok a csomagkövetésnél, egy betüvel se többet.Egyébként eltünt egy csomó hozzászólás fentebb...
-
HellGreg
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Nem túl bizalomgerjesztő ez a cég a linkelt csoportban irtak alapján. Csak azt nem értem, hogy ha mondjuk a csomag már beérkezett a raktárba, hogy tudják ellopni, nem tünik fel a cégnek ha a dolgozók különféle tárgyakkal a hónuk alatt járkálnak ki a müszak végén?
Olvasom azt is, hogy igazolni kell, hogy nincs meg a csomag. Azt mégis hogy? Ha az utolsó státusz az ő rendszerükben a raktár, akkor én max az üres tenyeremet tudom lefotózni, hogy nye, itt kéne lennie de nincs.
Az egészben az a legdöbbenetesebb, hogy az ember rábizza az értékeit egy "profi" futárcégre, amely a legalapvetőbb munkáját (ami a cég megélhetését jelenti) nem tudja teljesiteni. Akkor minek üzemel? -
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Á ...a sztori folytatódik.
A válaszomra nem reagáltak természetesen.... gondolom telefonon kerestek megint.
A feladónak írtak viszont, hogy mivel "nem vettem át", visszakézbesítik 1700.-ért.
Ez most úgy lesz, hogy megmarkolja a futár a semmit, beteszi a kocsiba, végigmegy a rendszeren ez a szellembox, aztán majd ki kell venni a semmit az automatából?
Aztán ha ő sem veszi át, visszajön nekem...majd neki....az idők végezetéig fog menni ide-oda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fecogame