Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
spleenszuru #646 üzenetére
Az idézett rész már jóval régebbi!
-
spleenszuru
őstag
válasz
Fecogame #648 üzenetére
"Erről (ha beteszi az automatába) szintén kapsz emailt."
Nem mindig kapok.
Utóbbi hetekben jött már vagy 5-6 FOXPOST csomagom, ezekből 2-höz kaptam meg a begyűjtésest, a többihez csak arról, amit fentebb említettem.
(Beteszi a feladó az automatába e-mailt semmiről sem kaptam még soha)
Na, mégis inkább megpróbálom őket elérni telefonon, hogy tiszta legyen.
-
válasz
spleenszuru #644 üzenetére
Az általad idézett előértesítés azt jelenti, hogy a feladó még csak generált egy csomagszámot, de még nem küldte el a részedre a csomagot. Erről (ha beteszi az automatába) szintén kapsz emailt.
-
Ubul86
őstag
válasz
spleenszuru #646 üzenetére
hm, jogos, mint ha régebben több státusz lett volna...vagy másra emlékszem, de pl ohgy kivette a csomagot a foxpost, megy a raktár fele, beérkezett a raktárba, kijön a raktárból, bent van az automatában
legutóbbinál nálam is 4 státusz van már,
"Csomagod elkészült" -> itt még nem tették be az automatába
"Raktárban" -> itt meg ugye már ki is vettékszóval ez jó kérdés, ezzel megfogtál...amilyen drága mondjuk a foxpost, mostanság már nem használom
-
spleenszuru
őstag
A csomag tracking csak ezt a 3 állapotot adja nekem mindig:
1. Amit fent leírtam, és amivel kapcsolatban a kérdésem fenn áll
2. Foxpost raktárban van
3. Átvettem, kézbesítveIgazából ahogy az összefoglaló is írja, de én abban szeretnék biztos lenni, hogy az 1. ponttól kezdve, a feladó már kilépett a buliból.
(Ügyfélszolgálati telefon már ügyesen be van lőve ünnepire: "kérem, csak abban az esetben érdeklődjön csomagjáról, ha az 3 munkanapja változatlan állapotú."
Ez ugyan még nem telt el, de aggódom a feladó miatt). -
Ubul86
őstag
válasz
spleenszuru #644 üzenetére
"Az a szöveg zavar meg, hogy "még nem adták át a FOXPOST részére"... de ettól függetlenül, már fixen egy automatában várja a futárt?
"
ha berakta az automatába, akkor státuszt kéne váltani, előkészítés helyett pl. Elvileg van egy csomagszámod, azzal is tudod ellenőrizni, tehát a csomagszámot fogod, berakod a foxpost oldalán található ellenőrzőbe, és látod, hogy mi a helyzet
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Összefoglalóból idézve:
"Címzett (akinek megy a csomag) kap
- csomag feladásakor (amikor az automatába kerül)"Tehát, ez fixen egyenlő az előértesítés e-mailben szereplő, alábbi szöveggel?
"Kedves XY!
Ezúton értesítünk, hogy a FOXPOST rendszerében egy csomag feladásához szükséges csomagszámot hoztak létre a megadott adataid alapján.
A csomagot még nem adták át a FOXPOST részére."Tehát már van tracking.
Az a szöveg zavar meg, hogy "még nem adták át a FOXPOST részére"... de ettól függetlenül, már fixen egy automatában várja a futárt?
Sajnos egy elég alacsony értékelésű shopból rendeltem, amit csak utólag szúrtam ki, és szeretném, ha ez az egész már csak a FOXPOST-on múlna, a feladón nem.
(Webshopban kiszállítottnak van jelezve, számlám is megérkezett).Köszi előre is.
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Varok egy csomagot.
Nyomkovetesi szam alapjan a futar kivette a csomagot a csomagautomatabol.Van esely,hogy holnap megkapjam a csomagot vagy kedd lesz belole szerintetek?(Csomagautomatabol fogom atvenni a csomagot ami ures (zold szinu ikon) -
Ubul86
őstag
válasz
Sliderxy #637 üzenetére
csomagküldés : 1499 ft. Tehát benne van, hogy küldés.
Ha neked küldenek, és úgy beszéltétek le, akkor gondolom belekalkuláltátok az előre utalt árba a csomagküldés árat is.
Ha nem, akkor utánvétes rész van, amit ott az automatánál kártyával kell kifizetni, és itt úgy érzem az van, ha hivatalos foxpost mail, és ott írják a költséget -
Sliderxy
senior tag
Ha egy nekem érkező csomag részleteinél azt látom hogy költségek: Csomagkuldes: 1499ft, akkor azt nekem az automatánál fizetnem kell átvételkor vagy ez azt a díjat jelöli amit a Feladó megfizetett?
Csak azért kérdezem mert lebeszéltük hogy nem lesz átvételkor költségem. -
Xarina
aktív tag
Sziasztok. Szombaton berakják a cuccot az automatába vagy csak hétfőn legközelebb?
-
bandia
újonc
Hívd fel az ügyfélszolgálatukat, segíteni fognak
-
sopruk
senior tag
-
Pitasama
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes helyzettel találkoztunk...
Feladtuk a csomagot foxszal, becsuktuk az ajtót (még rá is nyomtam extrában), majd fél órával késöbb jött az sms, hogy sztornózva a fizetés.
Ilyenkor mi van?A baj az, hogy barátnőm csak másfél órával később vette észre. Visszamentem ránézni, de csak új feladást lehetett tenni ugyanazzal a kóddal.
Erről van tapasztalatotok?
Előre is köszi!!!
-
válasz
T0mBd1gg3R #617 üzenetére
Megkapta a címzett a 6x6x2 centis csomagot, nem volt gond hogy tul kicsi.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jhonny06 #620 üzenetére
Én is egy emberkének akinél volt egy minimum idő amikortól érkezhetett a csomag "17. vagy később", 16-án (szerdán) adtam fel, amire a cég alapból 1-2 nap átfutást ígért, egy olyan automatába, amire azt írták -bármikor néztem-, hogy +2-3 nap, mert telített. Szombaton talán délelőtt már kivehette volna, mert ott volt.
Az is játszik persze, hogy mekkora a csomag, mert a legkisebb slotba beleférő, mehet bármelyikbe, ha már nagyon ki kell szórni, míg a csak legnagyobba férő csak a legnagyobb slot ürülésére vár. -
Jhonny06
veterán
Én vagyok a címzett, már bekerült a raktárba és onnan akarták kivinni a végső automatába, de nincs hely. Közben felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy magánszemélyek esetén van ingyenes átirányítás, de az 1-1.5 hét, úgyhogy inkább azt javasolták, hogy várjam meg, míg 1-2 munkanap múlva megint lesz hely benne.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Foxpost automata túlterheltségnél érdemes átirányítani a csomagot egy másik, közeli automatába, vagy viszonylag gyorsan kiürül, szóval teljesen felesleges? Egyáltalán lehet ilyet kérni ingyenesen? -
Köszi a válaszokat, mindegy, már feladtam.
Nem tettem bele semmibe.
A vevőnek csak Foxpost volt jó. -
LOTR
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #612 üzenetére
egy ilyen pici csomagot beletennék egy sima borítékba, de kicsivel kb 6x4 cm méret alatti a matrica (kb gyufásdoboz méret), amit ráragasztanak
viszont ha számít az ár, akkor kb fele költségben (6xx ft körül talán) ajánlott levélként fel tudod adni sima postán is
-
bandia
újonc
válasz
T0mBd1gg3R #612 üzenetére
Kb 10 centis az a matrica, amit ráragasztanak.
-
Köszi, ledgeri, ez hasznos, odabiggyesztettem
Más:
Jelentettem egy hibát, amit a Foxpost oldalán találtam, válaszuk:
Kedves Uram!
Visszajelzésének köszönhetően javításra került a jelzett probléma.
Segítségét 1 db 300 Ft-os kuponnal jutalmaztuk, amelyet a fiókjába belépve fog megtalálni, a kuponjaim menüpontban, és automatából-automatába való küldésnél tud majd felhasználni. -
Sziasztok!
Mi a legkisebb csomag amit biztonságosan fel lehet adni?
6x6x2 centi túl kicsi? Tegyem bele egy nagyobba?
Csak mert gondolom valami matrica még kerül rá azonositani. -
ledgeri
nagyúr
No válaszoltak az emailre: csak küldjem el az újat és átírják. Ez okés így.
Egy másik kérdésre (hogy nincs törékeny opció automatából automatába) is csak most válaszoltak. De kaptam egy akár összefoglalóba is biggyeszthető PDF linket, hogy miként ajánlják a csomagolást.
-
sopruk
senior tag
Nem tudom az ügyfélszolgálat tudna-e segíteni, de az át nem vett csomagokat automatikusan visszaszállítják abba az automatába ahol feladtad. Ennek 550 Ft díja lesz...
Az a törlés funkció szerintem csak a listából törli a csomagot, de ebben nem vagyok biztos, még nem próbáltam...
Ma órákon keresztül nem működött az oldal. Lehet ez is közrejátszott, hogy nem érted el az ügyfélszolgálatot...
-
LOTR
addikt
sziasztok
mivel ügyfélszolgálatot nem sikerül elérni, itt kérdezném:
csomag feladása után derült ki, hogy mégsem kellett volna feladni (az érdeklődő, amint megkapta a feladásról az értesítést, visszamondta)
ilyenkor van bármi mód arra, hogy mégse szállítsák ki, vagy hagyni kell, hogy végigmenjen a folyamat (vagyis letelik a tartási idő és visszaszállítják a megjelölt automatába)?esetleg a csomagjaim menüpontnál a kijelölt csomagok törlése funkció mire való?
köszönöm -
ledgeri
nagyúr
Pár hete regeltem. Épp email fiók költözőben, szóval a biztonság kedvéért a régivel. Hétvégén nézem, hogy akkor húzzuk át ezt is, és nem lehet. ...alapból... telefonos segítséggel adtak egy emailcímet, hogy oda írjak, ott "nagy eséllyel segítenek, de ha nem csak regeljek egy újat".
Ez nem optimális, de infónak elrakós. Írok nekeik, aztán leírom ha van fejlemény. -
válasz
SpongyaBob #601 üzenetére
az én csomagjaimat rendszeresen átirányítják másik közeli gépbe amikor tele a célgép
eddig még csak egy vevőnek volt ezzel gondja, végül neki megoldották az eredeti gépbe mégis -
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #577 üzenetére
Remélem hasznos lesz az info másnak is, hogy készüljön fel az ilyesmire:
Ma sikerült beszélnem egy ügyintézővel elsőként a Foxpostot hívtam fel, mert már szétvet(ett) az ideg, hogy semmi nem történik a csomaggal.
Azt az információt kaptam a hölgytől, hogy ez a küldemény nem lett feladva. Egyébként a nem feladott csomagok 7 nap után inaktívvá válnak a rendszerben. Jól van oké, menjünk tovább.
Ebbe nem nyugodtam bele, leinformáltam itt pár korábbi értékelés alapján az eladót és mindenki kivétel nélkül elképzelhetetlennek tartotta (egyébként én is) hogy ne mondjon igazat. Az egyikük telefonszámot is tudott nekem adni - amiért ezúton is örök hálám! - amin közvetlen elértem az eladót.
Sikerült beszélnem vele és elmondta, hogy ugyan ide nem lépett be ide már régóta időhiány miatt, de már korábban felhívta őket ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy ahova én kértem a csomagot az az automata nagyon telített ezért nem tudták kézbesíteni. (Ez egyébként igaz lehet, mert folyamatosan vörös az általam kiválasztott automata a térképen)
De...
WTF?!!!
Tehát akkor csak kivették a csomagot!
Kérdem én a csomagkövetés minek van?Magyarul most az van, hogy nem tudják, hogy hol a csomag, fogalmuk nincs róla.
Apró adalék, hogy elég nagy értékű cuccról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest