Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Jeee, egy G5
Bikas park kozeleben dolgozom. Mikor keszult a kep, csinalnek ott egy ugyanilyen fotot, kivancsi vagyok nekem hogyan sikerul abban az idoszakban a kep, ha nem gond.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Na akkor csak megkozelito kep lesz, mert 7ig melozom ma.. Asszem akkor meg mar sotet van..
Arrol az uvegburas metrolejaratrol kene csinalni kepet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
G-Guts
aktív tag
Igen! Jár a képzeletbeli lehűtött sör.
Mint mondtam, csak szét kell nézni, és nem annyira a trendeket követni.
Az IMX 377-es telefonok felsorolásánál, a Wikipedia is kihagyja ezt a telefont. A telefon fő erőssége a reklámban a gyors mobilnet. Mi ez ahhoz képest, amit ez a telefon valójában tud? Ráadásul az NFC is támogatott. Szerintem ennél jobb ajánlat manapság nem sok van a piacon.
Az LG a Nexus 5X-ből megmaradt kamera modulokat úgy néz ki, hogy ebbe a telefonba "kukázta".
akooos: Bevallom, a Koryonlink-nek még nem néztem utána, lehet, hogy az még ennél is jobb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez igaz, nem javítják, hanem cserélik, de engem nem izgat annyira, hogy emiatt eladjam. Be kell vinni a Váci úti szervízbe mielőtt lejárna a 2 év, sokaknak akkor is cserélték ha nem romlott még el, de mondták, hogy újraindulgat az utóbbi időben.
1 nap alatt kicserélik, utána meg 1év jótállást vállalnak az új alaplapra is. Szóval az itthon kapható készülékekkel nagyon korrektül járnak el, szerintem nem kell emiatt parázni, csak rendszeresen kell mentést csinálni, hogy ne vesszenek el az adataid.
-
G-Guts
aktív tag
Pont ezt akartam írni én is, valószínűnek tartom, hogy ugyanolyan rossz minőségű alaplapot tesznek bele. Én inkább a megelőzést tartom fontosnak, ezért is próbálkozok csökkenteni a felbontáson. Ha kevésbé vagy akkor is ugyanúgy melegszik, arról majd beszámolok. Csak először rá kell hackelnem ezt valahogy.
-
-
G-Guts
aktív tag
Az LG G4 szintúgy Snapdragon 808-as, mint a Nexus 5X, ami szintén LG, igaz nem ugyanaz az érzékelő van benne.
A HTC 10 Snapdragon 820-as, viszont ugyanolyan érzékelő van benne, mint a Nexus 5X-ben.Az én telefonom pedig a kettő vegyítve, stimmel a Snapdragon 808 illetve az érzékelő is. Valahogy teljes értékű működésre akarom bírni a Google Camerát.
Hardverileg tehát rendben áll a mobil, szerintem már csak a szoftver része hiányzik a dolognak. Ezért is vagyok kíváncsi, hogy kinél milyen a felület, hogy mégis milyen messze vagyok a megvalósítástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest