- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
akooos #98648 üzenetére
Újpest, Káp2. Nagy Porsche fan lehet a tulaj, már sokadik típust látom itt állni. Köszi a véleményt.
natë Thx
novinyul Az előd nekem sem tetszett, ezekkel a képekkel nagyjából elégedett vagyok. Még a kiegyensúlyozottságon kicsit reszelhetnek, mert vannak olyan szituk ahol megbolondul a szoftver és fura lesz a végeredmény. De ahogy a 20Fe-n itt is érzem, hogy elég jó irányba mennek csak el ne b@sszák egy frissítéssel.
Kíváncsi leszek én is a 11-re, ennél azért olcsóbb lesz, ahogy láttam. Ott is majd az Ultra/Pro biztos hozza ezt az árat.Drakmusz Jaja, marad, pedig nagyon tartottam tőle. Úgy hoztam ki, hogy ha nagyon nem gyere be megy vissza 14 naposba, vagy megy tovább az aprón. Az ilyen első látásra szerelem dolgok sokszor balul sülnek el, de eddig abszolút elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest