Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide83
aktív tag
-
addikt
-
Drakmusz
addikt
válasz oxide83 #85751 üzenetére
Ilyen rajzolat azóta sincsen sehol,nem egyszerű a dolog.
Az egyes Pixel szinte ugyanaz,csak átnevezték az IMX 377-et 378-ra.
A HDR+ algoritmusa változott.Egy hajszálnyival gyengébb a képminőséget tekintve.A 2-es Pixel távolra még egy hajszállal gyengébb,közelre viszont jobb egy kicsivel.
Huawei nem fog tetszeni,a Samsung sem.Van olyan ami képi világban közel áll a 6P-hez,de ott meg nincsen zoom lencse.
IPhone vonal?Ott még vannak lehetőségek.
De Androidon szerintem mindent gyengébbnek fogsz érezni.
Moz kolléga?Kérnénk egy kis segítséget![ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
oxide83
aktív tag
válasz Drakmusz #85753 üzenetére
Jó volt nézni amiket írsz mert kb én is ugyanezt gondolom .
Iphone vonal maradna így van, az XS Max-al lőtt képeket sokat nézegetem és nagyon meggyőzőek de az a telefon egy 15 éves használt kocsi ára vagy egy majdnem csúcskategóriás gamer laptopé . Valószínű megfogom venni de utána nem is tudom mit kezdek vele, belerakom egy páncélszekrénybe hogy óvjam a széltől is . -
-
natë
nagyúr
Te jó isten...Pixel (és Mi 8 tulajok) próbáljátok ki NAPPAL a Gcam éjszakai módját...
-
Bossi
őstag
Kövezzetek meg, de azért a Xiaomi Mi8 nem hozza a pixel szintet mint itt sokan mondják...
Nagyon jó, de azért a Pixel jobb szerintem..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy látom, a Foto Bunch megint jó.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na akkor vegyes tesztképek ... Xiaomi Mi8
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Gergőke88
addikt
Gcam milyen telefonokra elérhető? Night mód elsődlegesen.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Full automatában lőttem ... az Ai nagyon hasznos tud ám lenni 99% -ban mindent felismer pl. tájkép, étel, autó, virág, este és még sorolhatnám
Nagyon elégedett vagyok vele, S8 -tól mindenképp jobbnak látom a kamerát !
(#85785) Moz
Átnézek, Pitét is hamarosan felrakom ... tetszik az új navigációs sáv !
Szerk2
Páromnak is rendelek egy Mi A2 Lite -t (szülinapi ajándék lesz)
Ha tartja ezt a minőséget a Xiaomi és a MiUi rendszer akkor én nagyon sokáig márkahű leszek, tejben vajban fürdetik a felhasználókat és ez tetszik !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
ShadowLac
addikt
Az estiek szerintem nagyon gyengék. Így első ránézésre S9 hez szokva. Ahol van fény ott jó. Ha megjön az enyém, csináok esti tesztet.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
A valóságban a kocsik színét sem lehet látni olyan gyenge a megvilágítás.
Ha a lenti linket megnyitod és megnézed a mosógépes fotókat akkor azt hozzátenném hogy a MI8 gyári night móddal készült kb 4-5 másodperc alatt. Míg az S9 automatában kb 1 másodperc alatt. A helységben nagyon kicsi fény volt majdnem sötét. A MI 8 automatán értékelhetetlen fotót készített. Már most sajnálom hogy kitöröltem.
De azért írtam hogy majd ha megjön a MI8 csinálok egy esti tesztet S9 el.
Meg igazából az esti fotókra túl nagy szükség nincs. kb fotóim 0.1%-a. De a MI8 esti gyári vagy a google estije használható jó képeket készít mint ahogy a mosógépes képen is.
,
Amit találtál fotó az első tényleg elég gyengének tűnik a második viszont nem rossz mert folyamatosan vetítettek a templomra folyamatosan változott a megvilágítása.[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
1 szeretnék mást is kipróbálni (eddig csak samum volt)
2 a nappali képek jók sőt van hogy nagyon jók
3 az esti módok miatt az esti is jó. még ha több másodperc is mint a samu automatája (a google estit nem volt alkalmam próbálni lehet hogy az is jó lesz)
4 video is ok
5 Hangzás elmarad de csak kicsivel a samutol, nem rossz.
6 amoled
7 gyors volt rajta a google kamera
8 a készüléket kézbe fogva azt sugallta , vegyél meg.![ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Vélemény? Nem filterezett, B&W kamerával készűlt. Nyílván kitaláljátok, milyen telefonnal.
Huawei P20 Pro
Pótoltam a telefon típusát.
[ Módosította: Ricardo ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Huawei P30 pro 6gb 128gb Kártyafügetlen Black
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest