Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MR007RM
addikt
válasz LeadZeppelin #24603 üzenetére
Használtan(ha hibátlan) 30-40 -ért simán beszereznék én is egy tartalék, másodikra. De csak eredetire, kínai másolat nem érdekel.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
razzorr
őstag
street
Lumia720[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz Quasi_modo #24606 üzenetére
Napocska
-
razzorr
őstag
válasz Quasi_modo #24608 üzenetére
Beégésnek nem nevezném, inkább árnyéknak.Mivel árnyékban készült a kép, és egy fa között átszűrődhetett a fény. Sajna akkor nem vettem észre
-
legiaap
félisten
Napi Lumia hírünket add meg nekünk ma is:[link]
Eredmény, ismét aláz, milyen meglepő.
Beteg vagyok már ettől a hasonlítsuk a Lumiáánkat mindenhez azt verjük a mellünket, hogy milyen jók vagyunk.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nagyúr
válasz legiaap #24610 üzenetére
Aljas és beteg volt összevetni egymással a profi kamerát és egy középszerű gépet - protoszintű kamerával.
Majd a harmadik verzióval - talán. A feldolgozó, vezérlő szoftver sem esik egy súlyba pl.
Ez kb olyan, mintha egy F1 Ferrárit kiállítanánk egy opel korzával...
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #24610 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy rinyálni kell ezért. A moto x féle clearpixelnek pont az a lényege, hogy x%-kal több fényt enged be, ergo pont azért ilyen, hogy low light lehessen vele fotózni.
Szóval kár nyafogni, mert van értelme az összehasonlításnak.
Másrészt, akár a 925 is jobb képet csinálna ilyen körülmények között.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Hegasus
senior tag
válasz MR007RM #24600 üzenetére
Az éjszakai képekről jut eszembe! Próbáltál már csillagokat fotózni? Főleg Balaton parton, közvilágítás hiányában nagyon látványosak, és 41 Mpx-en, éjszakai beállításokkal, állványról le lehet kapni valamennyire őket? meg akkor már a holdat maximálisan rázoomolva?
annyira kíváncsi lennék ráWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Hegasus #24615 üzenetére
Csillagok megjelenítéséhez Canon kompakton, 80-as ISO és F2.7 mellett 15-20 másodperces záridő minimum kellett. A hold az nagyon fényes dolog, azzal csak az a baj, hogy kicsi még 6x-os optikai zoom mellett is. Egy jobb teleobival persze nem nehéz, csak 808-hoz nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz BigBlackDog #24617 üzenetére
Távcsővel, az ufó kollégától:
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
Gyakorlatilag abba rúgott bele, aki tök analfabéta fotózás terén...okos húzás. Még ez az összevetés előtt kijött 2-3 teszt ahol tökre lehúzták a Moto kameráját. Gondolt egyet a Nokia bácsi, rúgjunk bele kicsit és növeljük az egónkat.
Aki meg esélyes lenne arra, hogy felvegye a harcot, azt meg alattomos módon estibe végezzük ki.
Én többre tartottam ennél régen a Nokiát.
A 808-at nem nyomatták annak idején, mint ezeket és nagyobbat is ütött. Amolyan csendes kamera bajnokká vált. Most átvette az egészet a szájkaraté. Nem tetszik.BigBlackDog: Ez most nem sikerült olyan jól. Zajos lett.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #24621 üzenetére
Csak elgurult a gyógyszered a 920 miatt és rinyálsz.
Jó hogy azt fogja nyomatni, amiből pénzt remél, és nem azt, amit - tök mindegy milyen indokból - lehúzott a budin.
Ne légy már gyerekes.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
BobTail
őstag
Életem első látogatása a Citadellán:
Citadella I
Citadella II
Citadella III
Citadella IV
És még többet találtok a flickr oldalamon!Nokia Lumia 925 - az esti képek kézből, korlátra támaszkodva
-
Quasi_modo
nagyúr
A 1020-nak is csak a kameráját reklámozzák. Azaz: az is lett volna valami, ha a 808 kameráját is reklámozzák a rendszertől függetlenül.
Tehát nincs igazad.(#24624) BobTail az esti képek kézből, korlátra támaszkodva Innentől jobban jártál volna, ha a 808-at viszed.
[ Szerkesztve ]
valami
-
legiaap
félisten
Nem tudom mióta lettél ennyire Nokia párti, (megszállt a rózsaszín köd... ) de nem a 920 utáni csalódás beszél belőlem. Ott is ugyanúgy idegesített és hangot is adtam neki (akár vissza is keresheted), hogy minden kijött telefon mellé azonnal odanyomták egy csatára.
De ez egy véget nem érő vita lenne itt, szóval nem megyek tovább.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #24626 üzenetére
Az alaptalan fikat ruhellem csak. Mióta beszoptad a 920-at, azóta minden alkalmat megragadsz egy kis Nokia fikara.
Persze hogy oda nyomják egy csatára jelenleg ez az egyetlen amivel kitunnek a mezőnyből.
Johogy villognak vele, ráadásul meg igazuk is van.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Quasi_modo #24625 üzenetére
Mivel a 1020-ból megélni akarnak, a 808-at meg azért adták ki, hogy ne vesszen teljesen kárba 5 év munkája.
Egyszerűen nem értem meg, hogy miért nem láttok ki a saját csövetekből egy kicsit szélesebb nézőpontot felvéve.
-
nagyúr
válasz legiaap #24621 üzenetére
Egyetértek!
De a marketinget már nem a jámbor finnek csinálják, hanem a törtető amik. Így érthető, hogy a hazai terepen miért is támadják a Moto-t. Ki a p.csa venné akkor a verizonos nokiákat??? Nem?
Ez itt egy gyilkos üzleti húzás.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
legiaap
félisten
Ezt olvastad: Ott is ugyanúgy idegesített és hangot is adtam neki (akár vissza is keresheted)
Ne veszekedjünk már. Veled totál nincs kedvem, békésen megvoltunk eddig.Tudom:
"Beszóltam, ne szóljak be, megbánom.szét leszek kapva! "
Belga[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz legiaap #24626 üzenetére
De mi bajotok ezzel? Egy kamerára kihegyezett mobilnak - ami nem mellesleg kompakt, tehát nem S4 Zoom szinten van - hasonlítgatják a többi csúcsmobil kamerájával. Mégis mit hasonlítgatnának? A kijelzőt vagy a procit vagy üzemidőt? Ne legyetek már ennyire szűk látókörűek. Ez a normális.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #24630 üzenetére
Nem veszekszem, egyszerűen nem értem miért böki a csőröd, hogy a szopóágon lévő utolsó szalmaszálon lógó Nokia mndent elkövet, hogy hallassa a hangját. Ráadásul még csak nem is kamuztak (nem úgy, mint a reklámfiaskónál anno a 920 esetében).
-
legiaap
félisten
válasz BigBlackDog #24633 üzenetére
Persze erről szól a topik, nyugodtan be lehet tenni bármit, nincs abból gond.
Ott mozdony és környékén van egy kis zaj, a színek azok viszont rendben vannak.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Quasi_modo #24635 üzenetére
Segítség, egy őrült jön szemben az autópályán!!! Egy? Vagy ezer...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MR007RM
addikt
válasz BobTail #24624 üzenetére
Nem voltam tőlük elájulva, de igaz rosszabbat vártam. Ha lehet ugyanezt az 1020-al kérném. Arra nagyon kíváncsi vagyok, főleg a te kezedből.
Persze az enyémeim jobbra sikerültek, viszont én állványról nyomtam és a 808 ellenfele inkább az 1020-as, mint ez.
Az éjszakai kézből nyomom fotó szerintem még ennél a telónál is értelmetlen(főleg így ilyen távlatból), ha csak nincsen olyan ideális fényviszony egy adott helyen, mint azt már én is leteszteltem a belvárosban. Esetleg te is csinálhatnál valami hasonlót a 925-tel és az 1020-al egyszerre. Jó volna látni a különbséget.
Megnézem az összes fotót.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
sadboy
aktív tag
ragyogás Nokia 808
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
MR007RM
addikt
válasz Kolondrum #24639 üzenetére
Kézből nagyon jók lettek.
(#24640) sadboy: Én is vágyom olyan pillanatokra, mikor valami egyedit kaphatok le.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #24647 üzenetére
Nem hízelgésnek mondom, de marha jó. Az egyik legjobb közeli fotód eddig.
(#24649) hagel: Nálam meg ha falhoz állítanának hogy válasszak, akkor a másik. Jobb a hangulata.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs